Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ha párkapcsolatokról és randikról van szó, minden embernek másak az elvárásai, másak az igényei és másként is közelítjük meg a hódítás kérdését.

A csillagjegyünk is nagyban befolyásolja, hogy milyen tulajdonságainkon áll vagy bukik egy-egy randevú sikeressége, ugyanis mindannyian egyediek vagyunk, és az a taktika, ami az egyiknek beválik, nem biztos, hogy a másiknál is működni fog.

Kos

A Kos mindaddig szeret, amíg árulás áldozatává nem válik. Persze, ezzel szinte mindenki így van, de a Kosok különösen megsínylik az árulást. Ha egyszer elárultad őket, ne is reménykedj, hogy valaha is helyrehozhatod a velük lévő kapcsolatodat.

Bika

A Bika sok dolgot eltűr, azt viszont nem, ha megkérdőjelezik. A Bika egy nagyon magabiztos csillagjegy, ennek következtében nagyon nehezen emésztik meg, ha valaki kételkedik bennük. Ha valaki kételkedéssel nyit feléjük, azonnal elvesztik az érdeklődést az illető iránt.

Ikrek

Az Ikrek nagyon féltékenyek tudnak lenni, így ha egy kicsit is azt érzik, hogy rajtuk kívül van valaki, aki fontosabb számodra, sértődve odébb állnak. Kifejezetten támadásként élik meg az ilyen helyzeteket.

Rák

A Rák alapjáraton egy rendkívül megbocsátó csillagjegy. Nem képes sokáig a haragtartásra, de azért náluk is vannak határok. Azt viszont nehezen viselik, ha valaki túl nagy szabadságot akar kivívni magának a kapcsolatukban. Mindez a birtokló hajlamaikból ered.

Oroszlán

Az Oroszlánnak rendkívül fontos az, hogy kiemelkedőnek és különlegesnek érezze magát. Ha egy kicsit is úgy bánsz vele, mint az átlaggal hisztit csap és tovább áll.

Szűz

A Szüzeket ki lehet készíteni a hazugságokkal. Számukra az igazság szent és sérthetetlen és már a legapróbb füllentésekért is komolyan képesek neheztelni.

Mérleg

A Mérleg egy igazán különleges jegy, mert remek intuíciókkal rendelkeznek. Éppen ezért egyből kiszúrják, ha valaki manipulálni próbálja őket, és ha ez megtörténik, akkor az illető esélyei azonnal el is szálltak.

Skorpió

A Skorpió számára a szenvedély a minden. Épp ezért, ha véletlenül bármilyen flörtnek tűnő helyzetben találja a kiszemeltjét egy másik emberrel, megsértődik és elkezd távolodni.

Nyilas

A Nyilas talán a legkiszámíthatatlanabb jegy. Nekik nem okoz problémát egyszerre több vasat tartani a tűzbe, épp ezért, ha nem vagy kalandvágyó, akkor nem is kelted fel igazán az érdeklődésüket.

Bak

A Bakok nagyon komolyan veszik az életet, mindig azon munkálkodnak, hogy előrébb jussanak és fejlődhessenek. Ők képtelenek olyan párt választani, aki megelégszik a közepessel. Ha nem vagy hajlandó velük növekedni, akkor nincs is amiért erőltetni a kapcsolatot.

Vízöntő

A Vízöntők nem kifejezetten azok az érzelgős típusú emberek, így számukra az a legtaszítóbb egy kapcsolatban, ha a párjuk elkezd drámázni. Tőlük sose várd el, hogy részt vegyenek a nagy lelkizős beszélgetésekben.

Halak

A Halak képtelenek olyan emberrel lenni, aki nem biztatja és támogatja őket rendszeresen. Szükségük van a folyamatos biztatásra és arra, hogy a kreativitásuknak semmi se szabjon határt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!