Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A következő 3 női csillagjeggyel nem szabad ujjat húzni, mert ha begurulnak, szörnyen veszélyesek tudnak lenni, és igen nehezen bocsátanak meg, annak, aki rossz fát tett a tűzre. Lássuk, kikről van szó.

Férfiak vigyázat, ezt a 3 női csillagjegyet sosem szabad feldühíteni!

Skorpió

A családja, barátai iránt elkötelezett, de néha nagyon önző tud lenni, és a személyes érdekeit az első helyre téve mellékvágányra teszi a korábban, számára is fontos embereket. Főként, ha azok még fel is dühítik valamivel, akkor semmitől sem retten vissza.

Oroszlán

A helyzettől függetlenül mindig a figyelem középpontjában szeret lenni. Magát és saját boldogságát tartja legfontosabbnak, ezért előfordulhat, hogy hátat fordít a családjának, vagy egy barátnőjét árulja el, elcsábítva annak szerelmét. Nem fél semmitől és senkitől, viszont szereti, ha kiszolgálják és luxus termékekkel halmozzák el.

Nyilas

E nő számára ismeretlen a barátság szó, csak olyanokkal ápol kapcsolatot, akikre szüksége van. A családját viszont mindenkivel szemben hajlandó megvédeni. Nem szabad nagyon megbízni benne, mert ha saját érdeke úgy kívánja, képes az árulásra.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!