Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ezek a csillagjegyek a legkreatívabbak!

Az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő olyan személyiséggel rendelkeznek, hogy bárki szívesen barátkozik velük. Társaságkedvelőek, barátságosak, alkalmazkodóak és könnyen bele tudják élni magukat bármilyen élethelyzetbe!

A levegő jegyekről általában úgy tartják, hogy nagyon intelligens személyek, mindig kitűnnek a tömegből különleges személyiségük által. Mindent a kreatív oldalról közelítenek meg, nagyon eredeti ötleteik vannak, lételemük az alkotás.

Könnyen magukra vonják a figyelmet, szeretik a kihívásokat, és az észszerű megoldásokat. Döntéshozatal előtt mindig mélyen kielemzik a lehetőségeket, és igencsak nehezen tudják kimondani a végleges döntést. Állandóan számtalan gondolat cikázik a fejükben, kissé szétszórtak, és külső személőként nagyon nehéz követni a gondolatmenetüket.

Csak egy igazán türelmes és megértő személy tud egy levegő jeggyel együtt élni. Soha nem szabad korlátokat vagy szabályokat felállítani számukra, ne próbáljuk őket ellenőrizni, vagy számonkérni. Egyből elriasztunk magunk mellől egy levegő jegyű személyt, ha meg próbáljuk bármiben is korlátozni.

Függetlenek és különcök, soha nem képesek semmilyen normarendszerbe beilleszkedni. Mindent állandóan megkérdőjeleznek, de hajlandóak tárgyalást folytatni bármilyen ügyben. Szükségük van a mozgástérre, és soha ne próbáljuk rájuk erőltetni a véleményünket.

A levegő jegyek különleges vonzerővel rendelkeznek, sokan tartják érdekes személyiségnek őket gondolkodásmódjuk és kisugárzásuk miatt. Nagyon sok barátjuk van, szeretik a társaságot, empatikusak, segítőkészek. Különleges érzékük van a harmónia megteremtéséhez, fontos számukra a külső-, és belső egyensúly.

Érzelmi világuk állandóan túlfűtött, egyszer fent, egyszer lent állapot jellemzi őket, viszont a legmélyebb érzéseiket megpróbálják elrejteni még a hozzájuk közelállók elől is. Hajlamosak arra, hogy a világ nagy problémáin, és egzisztenciális kérdéseken törjék a fejüket.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!