KezdőlapHoroszkópHoroszkóp: ez a 3 csillagjegy nagyobb pénzösszegre tehet szert májusban!

Horoszkóp: ez a 3 csillagjegy nagyobb pénzösszegre tehet szert májusban!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A május eleji bolygó-együttállás a következő 3 csillagjegynek kedvez majd. Ők azok, akik egy kicsit több pénzhez jutnak, vagyis elérkezett az az időszak, amikor nem kell anyagi problémákkal küzdeni. Közéjük tartozol?

Vízöntő

A kreatív és intuitív lelkülettel felruházott Vízöntő mindig kiemelkedően teljesít a munkáiban. A hónap elején egy zseniális projekttel áll elő, amelynek köszönhetően beindul a siker-cunami az életében. A januárban és februárban született személyek nagyon szerencsések lesznek ebben az időszakban. Erősségeiknek köszönhetően a szakmában előléptetésre számíthatnak.

A május 3-i asztrális konfiguráció csak tovább erősíti a Vízöntő kiváló ambícióit. A Jupiter együttállása a Kos jegyében május 11-én és a Merkúr hanyatlása az Ikrek jegyében lehetővé teszi, hogy e jegy szülötte új lendületet vigyen szakmai karrierjébe. A kiváló projektnek köszönhetően pedig egy időre úgy tűnik, megalapozza az anyagi biztonságát.

Mérleg

A május eleje tele lesz motivációval és pozitív energiával a Mérleg számára. Sokkal aktívabban részt vesz a munkájában, és új projekt létrehozásán gondolkodik. Ez lehetővé teszi számára, hogy kilépjen a munkája felett lebegő monotóniából, és bevállalja a szükséges változást.

Intelligenciájának és ügyességének köszönhetően a Mérlegek tudják, hogyan kell kihasználni legjobban a kínálkozó lehetőségeket, hogyan adhatnak lendületet a karrierjüknek, hogyan lehetnek sikeresebbek.

A Mérleg csillagjegy szülöttjének erőfeszítéseiért cserébe hamar megkapja méltó jutalmát, már a hónap végén egy nagyobb pénzösszeg ütheti a markát. Ha jól gazdálkodik, májusban egy virágzó időszak köszönt rá a Mérlegre.

Halak

A Halak intuitív és kreatív csillagjegy. Mind a karrierjében, mind pedig a magánéletében a legfontosabb döntések meghozatala előtt az ösztöneire hagyatkozik. Az intuíciójának köszönhetően általában sikerül meghoznia a legjobb döntést.

Különleges adottságainak és a május 3-i csillagállásnak köszönhetően a Halak csillagjegy szülöttére egy igen szerencsés időszak vár, hiszen a felettesei tetszését az általa javasolt kreatív és zseniális ötlet nyeri el.

A hónap elején pozitív energiák lesznek segítéségre, így egyenes út vezet számára a siker felé. Egy nagyobb összegnek köszönhetően egy darabig nem kell nélkülözzön, fényűzőbb életet élhet, mint eddig valaha.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet