Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Vannak féltékeny embertípusok, akik sokszor teljesen ok nélküli rendeznek jelentet, borulnak ki, ha a párjukra ránéz valaki, vagy a párjuk vet egy pillantást egy másik nőre, férfira.

Horoszkóp: Ez az 5 legféltékenyebb csillagjegy!

Az asztrológusok megállapították, hogy melyik az az 5 csillagjegy, akiben nagyon ott van a zöldszemű szörny.

1. Skorpió

Nagyon gyorsan képes fellobbanni benne a féltékenység, és emellett indulatossá, sőt agresszívvá is válhat. Nehéz velük a közös élet, ezért nem szabad még egy ártatlan okot sem adni a féltékenységre, mert különben áll majd a bál.

2. Halak

Viszonylag nyugodt típus, de mivel nem szokatlan tőle a hűtlenség, ezért mindig attól fél, hogy a párja őt is megcsalhatja. Nagyok az elvárásai a szerelemben, ezért elég egy óvatlan pillantás a párja részéről, és máris kész a baj.

3. Kos

Mindig azt várja el a párjától, hogy csodálja, rajongjon érte, ezért ha egy nap nem kap bókot, akkor ott máris hűtlenséget szimatol, és fellobban szemében a zöldszemű szörny. Képes nyomozásba kezdeni, ezért nem érdemes ujjat húzni vele.

4. Oroszlán

Szereti, ha felnéznek rá, ha imádják, rajonganak érte, de ha a párja részéről nem ezt tapasztalja, azonnal féltékenykedni, gyanakodni kezd. Nem tanácsos haragra gerjeszteni, mert büszkesége miatt gyorsan véget vethet egy kapcsolatnak.

5. Bika

Annak ellenére, hogy nyugodt, érzékeny teremtés, aki szeret békében, csendben élni, mégis ha meglátja párján, hogy félrekacsintgat, szörnyen féltékennyé és dühössé válhat, ezért ilyen esetben jobb, ha nem kerül senki az útjába.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!