KezdőlapHoroszkópKi a legnagyobb ellenséged csillagjegyed szerint? Nem biztos, hogy örülni fogsz a...

Ki a legnagyobb ellenséged csillagjegyed szerint? Nem biztos, hogy örülni fogsz a válasznak!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az életben mindig vannak olyan emberek, akikkel kevésbé jövünk ki, és sokszor nem tudjuk megmagyarázni, hogy mi az oka, egyszerűen csak érezzük, hogy nem vagyunk kompatibilisek.

Nagy szerepe van a csillagjegyednek abban is, hogy kivel jössz ki kevésbé. Mindenkinek van legalább egy olyan ember az életében, akivel nincs jóban.

Kos

Az igazi ellensége egy másik Kos.

Mivel a Kos annyira makacs és független, szinte lehetetlenség, hogy megtalálja a hangot egy másik Kossal. Született vezető személyiség, mindig és minden helyzetben ő szeretné irányítani a dolgokat, és ezért meg is harcol.

Bika

Az igazi ellensége egy Oroszlán.

A Bika inkább a vezető, mint a vezetett szerepét választja, és ezt bizony egy Oroszlán csillagjegyű személy nehezen tolerálja. A Bika makacs, nem szereti, ha megmondják neki, mit kell tennie. Ez viszont problémát okozhat az Oroszlán számára, aki leginkább arról híres, hogy leosztja a feladatokat, és meghúzza a határokat.

Ikrek

Az igazi ellensége egy Rák.

Az Ikrek egy igazi szabad szellem, kissé huncut, de sokszor hoz impulzív döntéseket. Kezdetben szórakoztatónak találja a Rák társaságát, azonban, amikor rájön, hogy tele van komplexusokkal és túl érzékeny, akkor állandó nézeteltérések kezdenek kialakulni köztük. Ami az Ikrek számára vicces, az a Ráknak sértő, és így állandó vita van köztük.

Szűz

Az igazi ellensége a Vízöntő.

A Szűz és a Vízöntő is nagyon független csillagjegy. A Szűz azonban hajlamos mindent egy kicsit túlbonyolítani, könnyen el tud veszni a részletekben. A Vízöntő mindeközben kreatív és gyors megoldásokat keres, hirtelen dönt. A Vízöntő lázadó természete néha túl sok a félénk Szűz számára.

Mérleg

Az igazi ellensége a Bak.

A Mérleg és a Bak személyisége eléggé ellentétes. A Mérleg nyitott, társaságkedvelő, a Bak pedig meglehetősen bizalmatlan és zárkózott. A Mérleg nyugodt, kiegyensúlyozott, míg a Bak állandóan pörög, már-már megszállottan dolgozik. Mindkettő büszke és magabiztos csillagjegy, így nagyon bonyolult lehet a kapcsolatuk.

Skorpió

Az igazi ellensége a Vízöntő.

A Skorpió és a Vízöntő valójában meglehetősen hasonló személyiségű, de kapcsolatuk inkább az ellenségeskedés, mint a barátság felé hajlik. Amellett, hogy független csillagjegyek, mindkettő túlságosan makacs, és állandóan gyanakodnak egymásra. Az biztos, hogy nem mindig játszanak tiszta lappal. Egyikük sem szereti, ha más valaki irányít, és nem ő.

Nyilas

Az igazi ellensége a Halak.

A Nyilas nagyon közvetlen, míg a Halak meglehetősen érzékeny és zárkózott. A Nyilas, mindig kimutatja, amit érez, elmondja, amit gondol, ő az az igazi, “ami a szívén, az a száján” ember. A rendkívül érzékeny Halak pedig egyáltalán nem veszi jó néven, ha felé irányul a túlzott őszinteség.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet