KezdőlapHoroszkópKínai horoszkóp 2023: a Víz-Nyúl éve számos változást hoz az életünkbe

Kínai horoszkóp 2023: a Víz-Nyúl éve számos változást hoz az életünkbe

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A kínai horoszkóp egy nagyon érdekes és összetett asztrológiai értelmezés. A holdévek alapján különbözteti meg a csillagjegyeket. Minden év egy bizonyos csillagjegynek van szentelve, ami 12 évente ismétlődik. Egy teljes ciklus 60 évig tart, melyben viszont több kisebb ciklus is helyet kap, az 5 elem – a Fa, a Tűz, a Föld, a Fém és a Víz, illetve a 12 állatövi jegy – Patkány, Bivaly, Tigris, Nyúl, Sárkány, Kígyó, Ló, Kecske, Majom, Kakas, Kutya és Disznó kombinációjából.

A kínai asztrológia szerint 2023 a Víz-Nyúl éve, mely a kínai újév napján, január 22-én veszi kezdetét. A kínai állatöv fontos eseményeket hirdet, jelentős változásokat, melyek, bizonyos jegyek számára teljesen megváltoztatják az előttük álló év menetét. Íme, mit ígérnek 2023-ra a csillagok, a kínai felfogás értelmében.

Patkány (Születési év: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996)

A Víz-Nyúl éve szerencsét és boldogságot hoz a Patkány életének legtöbb területén. A szerelem felvirágzik, az egyedülálló Patkányok pedig megtalálhatják életük szerelmét. A karrier is fellendül, és ez kedvező időszak lesz arra, hogy felfedezzék a szenvedélyüket. Pénzügyileg akkor fognak boldogulni, ha megtanulják kezelni a bevételeiket. A Patkányok egészségi állapota 2023-ban jó lesz.

Bivaly (Születési év: 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

A Víz-Nyúl kiváló szerelmi életet hoz a Bivaly számára. A partnerükkel való kapcsolatuk erősebb lesz, mint valaha. Az egyedülálló szülötteknek még egy kis ideig várniuk kell, hogy megleljék a boldogságot. A szakmai életben lesz némi turbulencia, de az év végére a dolgok kezdenek a helyükre kerülni. A csillagok azt tanácsolják, hogy ebben az évben a Bivaly óvatosan bánjon a pénzével, mivel a felesleges dolgokra való költekezés a jövőben pénzügyi problémákhoz vezethet. Egészségügyi szempontból is ez egy jó év lesz.

Tigris (Születési év: 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

2023 a jólét, a szerencse és a bőség évét ígéri a Tigriseknek. A szerelmi ügyekben a párjukkal teljes értékű időszakot élhet át, és az egyedülálló szülötteknek is nagyszerű évük lesz. A szakmai életükben minél több emberrel találkoznak, annál több lehetőségük adódik. Ezért a Tigrisek dolgozzanak azon, hogy bővítsék a társasági körüket. A csillagok azt tanácsolják, keressenek több bevételi forrást, ha pénzügyi stabilitást szeretnének. Egészségügyi szempontból figyelni kell a változó időjárásra, és még kisebb betegségek esetén is orvoshoz kell fordulni.

Nyúl (Születési év: 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

2023 a Nyúl éve, és kedvező eredményeket ígér a Nyúl szülöttek számára az élet minden területén. A szerelmi életük jó lesz, különösen az év első negyedében. A házas szülöttek azonban idén kihívásokkal szembesülhetnek. Ami a karriert illeti, az év tele lesz eredményekkel. Ha a Nyúl pályamódosításon gondolkodik, akkor még egy évet várnia kell. Pénzügyi szempontból az év egyszerre lesz jó és rossz. Pénzt fog keresni, de lehet, hogy a figyelmetlensége miatt elveszíti. A Nyúl legyen tehát óvatos, amikor pénzt költ. Ami az egészséget illeti, tartózkodjon a kalandoktól, mivel fennáll a sérülés veszélye.

Sárkány (Születési év: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

A Sárkány szülöttek kettős eredményt fognak tapasztalni a Nyúl évében. A házas szülöttek szívesen szórakoznak a párjukkal. De ha a Sárkány nemrégiben lépett kapcsolatba, akkor a szerelmi életében zavarokkal szembesülhet. Az egyedülálló szülöttek idén végre megtalálhatják a lelki társukat. Szakmailag a kemény munka és az elkötelezettség segít a karrierjük fejlesztésében. Az erőfeszítéseiket elismerik és jutalmazzák. A pénzügyi életük hullámvölgyeket élhet át, ezért idében készüljenek fel rá. A csillagok azt javasolják, vezessék be a testmozgást és a jógát a mindennapjaikba, hogy idén ne legyenek egészségügyi problémáik.

Kígyó (Születési év: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Az év tele lesz pozitív változásokkal a Kígyó szülöttek számára. A dolgok, amelyekért keményen megdolgoztak, végre elkezdenek kifizetődni. Ami a szerelmet illeti, ez az év tele lesz szerelemmel és boldogsággal. Lehet, hogy a Kígyók nehezen tudnak időt szakítani a szeretteikre, de ezt a kihívást leküzdhetik, ha megpróbálják fenntartani a munka és a magánélet egyensúlyát.

A munkahelyi kollégák versenye egyre nagyobb akadályt jelenthet. Ezért legyenek óvatosak az ellenfeleikkel. Pénzügyileg gyümölcsöző év következik, ha a Kígyó megtanulja megkülönböztetni a fontos és kevésbé fontos dolgokra fordított kiadásokat. Javasoljuk, hogy ne hanyagolja el egészségét, és szükség esetén forduljon orvoshoz.

Ló (Születési év: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

A Ló szülöttek szigorú életet élhetnek, ha pozitívak maradnak ebben az évben. A Víz-Nyúl éve olyan romantikus időszakot ígér, amely megerősíti a Ló partnerével való kapcsolatát. Az egyedülálló szülöttek is megtalálhatják az igaz szerelmet. Karrier szempontjából kezdetben nehézségekbe ütközhetnek, de végül a dolgok a helyükre kerülnek, és előrelépést tapasztalhatnak a karrierjükben.

Ami a pénzügyi életet illeti, egyes hónapok bőséget hoznak, míg mások veszteségeket. Jól teszi, ha a Ló most óvatosan bánik a költekezéssel, és tesz félre elég pénzt a nehéz napokra. Ami az egészséget illeti, idén különösen óvatosnak kell lennie.

Kecske (Születési év: 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

A Nyúl évében a Kecskék nehézségekkel szembesülhetnek. De ezek a kihívások erősebbé teszik őket, mint valaha. Ha a szerelmi életükről van szó, tartózkodniuk kell attól, hogy állandóan a partnerük körül legyenek. Egy kis teret kell adniuk nekik és önmaguknak is, mivel ez minden kapcsolatban elengedhetetlen. Ami a karrierjét illeti, a Kecske készüljön fel arra, hogy nagy dolgok fognak történni.

A kemény munka kifizetődik, és a képességei hozzáadott értéket jelentenek majd a karrierje számára. A pénzügyi kihívások zavarók lehetnek, ha nem tanulja meg, hogyan költse bölcsen a pénzt. Ami az egészséget illeti, a balesetek esélye fennáll, ezért a Kecske legyen mindig óvatos. Idén különösen ügyeljen a gyermekei egészségére is.

Majom (Születési év: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

A Majom szülöttek békés, áldott és boldog időszakot élhetnek át az előttük álló évben. Hajlandók olyan életmódváltoztatásokra, amelyek nagyszerű eredményeket hoznak. A szerelmi életükben javulni fog a partnerükkel való kapcsolatuk, és többet fognak megtudni egymásról. Az egyedülálló szülötteknek, akik még nem állnak készen a szerelemre, nem szabad erőltetniük a dolgokat. A megfelelő személy a megfelelő időben fog belépni az életükbe.

Egy kihívásokkal teli, karrierje visszaesésével járó időszak után idén végre minden kezd összeállni a Majom számára. Koncentráljon céljai elérésére, és haladjon a helyes irányba; a győzelem az övé lesz. A pénzügyi stabilitás eléréséhez türelemre és összpontosításra van szüksége. Vigyázzon az egészségére, mert kisebb betegségek idén is megviselhetik.

Kakas (Születési év: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

2023 a Kakas szülöttek számára a hullámvölgyek évét hozza. A házas szülötteknek meg kell tanulniuk egyensúlyt teremteni a magánéletük és a szakmai életük között, különben összetűzésbe kerülhetnek a házastársukkal. Ne féljenek a nehéz beszélgetésektől, mert csak így lehet a problémákat egészségesen kezelni. Azok az egyedülálló szülöttek, akik hajlandóak megnyitni a szívüket a szerelem előtt, ebben az évben megtalálhatják a megfelelő partnert.

Azok a Kakasok azonban, akik munkahely- vagy karrierváltáson gondolkodnak, ezt a gondolatot egyelőre tartogassák meg maguknak, és ne lépjenek. Ha pénzügyi stabilitásról van szó, azt csak akkor érhetik el, ha a költségvetésük határain belül költenek. Ne pazarolják a pénzt, inkább tegyenek félre az előttük álló nehéz napokra. Egészségügyi szempontból ez egy jó év lesz.

Kutya (Születési év: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

A csillagok a Kutya szülöttek mellé állnak a Víz-Nyúl évében. Készüljenek hát fel a szerencsére, a sikerre és a bőségre. A szerelmi ügyekben a Kutyák csak nyerhetnek, ha kilépnek a komfortzónájukból, és kipróbálnak új dolgokat. Menjenek romantikus kirándulásokra a partnerükkel, és mutassák meg nekik, mennyire fontosak a számukra. A karrierben a Kutya jó nyereséget fog termelni.

A munkahelyükön némi kihívással szembesülhetnek, de azt tanácsoljuk, hogy legyenek türelmesek. Jól kezelik a pénzügyeiket, így a kisebb zavarok idén sem fogják megviselni őket. Egészségügyi szempontból óvatosnak kell lenniük, különben egészségügyi problémáik lehetnek. Váltsanak egészséges életmódra, hogy hosszabb és teljesebb életet élhessenek.

Disznó (Születési év: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

A 2023-ra vonatkozó jóslatok szerint minden, amire a Disznó szülöttek vártak, az övék lesz. A szerelmi kapcsolatokban olyan dolgokat kell tenniük, amelyek boldoggá teszik a partnerüket, és amivel erősíthetik a kapcsolatukat. Éreztessék velük, hogy különlegesek és seretve vannak. Az egyedülálló szülöttek megtalálják a másik felüket, és ezzel kezdetét veszi a romantikus tündérmese.

Szakmai szempontból ez egy kifizetődő év lesz, mivel a kemény munka végre elkezd kifizetődni. Az e csillagjegyhez tartozó üzletembernek azonban kerülnie kell az üzleti terjeszkedést ebben az évben, mert veszteségeket szenvedhet el. Egészségügyi szempontból a Disznók kerüljék a stresszt és a feszültséget okozó tevékenységeket. Gyakorolják a jógát és a meditációt, és váltsanak egészséges étrendre.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet