Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Mi az ellenállhatatlan fizikai tulajdonságod a csillagjegyednek alapján?

Mi a legvonzóbb fizikai tulajdonságod? Egészen biztosan rajtad is van valami olyan, amire nagyon büszke vagy, pl. szépek a szemeid, formás a lábad, vagy dús és erős a hajad. Te mire vagy a legbüszkébb? Az alábbiakban megmutatjuk, hogy a csillagjegyed alapján mi a legvonzóbb külsőre rajtad.

Kos (március 21. – április 20.)

Az egyik legvonzóbb dolog rajtad a csodálatosan ívelt, egészséges és természetes szemöldököd. Mindenki egyből felfigyel rá! A szemöldököd segítségével is kommunikálsz, könnyen kifejezed, ha szomorú vagy. Ha mérges vagy, de egyből az is látszik, ha nagyon boldog vagy.

Bika (április 21. – május 21.)

Igen vonzó és kiemelkedő szépségű ajkaid vannak. Szereted, ha megérint valaki, vagy te megérinthetsz mást az ajkaddal, mivel ez az egyik legérzékenyebb testrészed.

Ikrek (május 22. – június 21.)

Legvonzóbb testrészed a bőröd, olyan, akárcsak egy csecsemőé: sima és bársonyos. Kíváncsi és vidám természetű személy vagy, állandóan mozogsz, bármilyen életkorban irigylésreméltóan fiatalnak nézel ki.

Rák (június 22. – július 21.)

Mivel kifogástalan fizikai állapotban vagy, a hasad a legvonzóbb testrészed. Ezenkívül a gyomrodban állandóan röpködő pillangóknak köszönhetően mindig boldog és kiegyensúlyozott vagy.

Oroszlán (július 22. – augusztus 22.)

A hajad az, amire elsőre mindenki felfigyel, hiszen szép, egészséges, és mindig valamilyen különleges frizurát viselsz. Amikor belépsz valahová, egyből felfigyelnek rád, és mindenki arról faggat, mi a tökéletes hajkoronád titka.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Csodálatos a bőröd, de mondjuk sokat is teszel azért, hogy megőrizd hibátlan állapotát. Nagyon jók a módszereid, de ne feledkezzünk meg a genetikáról sem, hiszen nagyrészt ennek köszönheted, hogy olyan sima és bársonyos bőröd van, akárcsak egy csecsemőnek.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A legvonzóbb testrészed a feneked. Szelíd és kedves személyiség vagy, a legfontosabb számodra a harmónia. A világ egy sokkal kiegyensúlyozottabb hely lenne, ha mindenki olyan gyönyörű lenne kívül és belül is, mint te.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A tested legvonzóbb és legérzékenyebb részei az erogén zónák. Tartsd tiszteletben őket, és csak azokat az embereket engedd igazán közel magadhoz, akik megérdemlik.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A legvonzóbb testrészed a hátad, éppen ezért jó, ha előnyben részesíted a hátul mélyen dekoltált ruhákat. A férfiak nagyon vonzónak tartanak, igen sok rajongód van.

Bak (december 22. – január 19.)

A legvonzóbb testrészed a lábad. Mindenképp a nyári időszakban viselj olyan ruharabot, amely megmutatja, hogy milyen csodálatos lábakon jársz. Ne takargasd őket, sokan szeretnének ilyen lábakat.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A lábaid a szabadsághoz és a kiteljesedéshez kapcsolódnak, éppen ezért nagyon fontosak számodra, sok figyelmet fordítasz az ápolásukra. A körülötted lévők mindig csodálnak amiatt, hogy imádsz gyalog járni, mezítláb sétálni vagy futni.

Halak (február 19 – március 20.)

A szemed rendkívül vonzó és csábító, tele van élettel, olyan csillogó, hogy bárkit meg tudsz hódítani. Az egyik legfontosabb kapcsolódási pont számodra a szemed, képes vagy arra, hogy mások lelkének mélyére nézzél, és szavak nélkül is megértsd a hozzád közel állókat, megérzed a fájdalmat, a boldogságot.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!