KezdőlapHoroszkópMiért esik olyan nehezedre megválni egy toxikus személytől? A csillagjegyed alapján erre...

Miért esik olyan nehezedre megválni egy toxikus személytől? A csillagjegyed alapján erre is fény derül!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ha rá is jövünk, hogy egy mérgező személlyel osszuk meg az életünket, sokszor nagyon nehezen tudunk megszabadulni tőle. Akkor sem tudunk nemet mondani a rendszeres találkozásokra, ha úgy érezzük, hogy minden energiánkat leszívja, visszahúz, és az egész életkedvünk elmegy a vele való találkozás után.

Nézzük, mi az oka, miért nem tudunk “nemet” mondani egy mérgező személynek!

Kos

Temperamentumos, energikus személy vagy, hajlamos vagy arra, hogy impulzívan reagálj a dolgokra. Arra gondolsz, hogy talán meg fogod bánni, ha megszakítod egy hirtelen döntés miatt a kapcsolatot egy bizonyos személlyel.

Bika

Meg vagy győződve róla, hogy téged nem nagyon szeretnek az emberek, éppen ezért képes vagy bármit megadni bármilyen kicsi szeretetért. Az sem zavar, ha egy olyan személy akar barátkozni veled, aki közben rossz hatással van az önértékelésedre.

Ikrek

Nem igazán vagy jó emberismerő, éppen ezért azt sem veszed észre időben, ha egy mérgező személlyel van dolgod. Amikor már rájössz, hogy negatív hatással van rád az illető, lehet, hogy késő lesz, csapdába estél.

Rák

Hajlamos vagy azt hinni, hogy az életben minden rossz, ami történik, az a te hibád. Ha valaki rossz hatással van rád, akkor is magadat hibáztatod a történtekért.

Oroszlán

Nagyon hamar elkezdesz ragaszkodni bizonyos emberekhez, és ha egyszer megkedvelsz valakit, akkor nem túl könnyen tudsz megválni tőle akkor sem, ha idővel rossz hatással van az életedre.

Szűz

Úgy gondolod, hogy az emberek megváltozhatnak, ezért mindig adsz nekik még egy utolsó esélyt a legnehezebb pillanatokban is. Érdemes azonban minden szempontból megfontolnod a döntésed.

Mérleg

Mindenkiben látsz valami jót, és arra koncentrálsz. Nem akarod észrevenni senkinek a hibáját, problémák esetén is inkább a homokba dugod a fejed.

Skorpió

Nem vagy elég bátor ahhoz, hogy kimondd azt, amit gondolsz. A véleményedet inkább magadba fojtod, és megpróbálsz jó képet vágni a külvilág felé. Akkor sem tudod elmondani, ha valami bánt, ha a másik személy az idegeidre megy.

Nyilas

Sok hibát követtél el a múltban, éppen ezért most a végtelenségig megbocsátó vagy, és nehezen mondasz “nemet” egy mérgező személynek, még ha látod is a hibáit.

Bak

Ritka az olyan személy, aki igazán kedvel, éppen ezért, nehezen válsz meg azoktól az emberektől, akikkel közelebbi kapcsolatban vagy, még, ha egy toxikus személyről is van szó.

Vízöntő

Úgy érzed, hogy nem érdemled meg a boldogságot, ezért már-már jogosnak tartod, ha valaki rosszul bánik veled. Hallgass inkább a szívedre.

Halak

Túlságosan is kedves vagy. Mindig adsz egy második esélyt, mert úgy gondolod, hogy idővel mindenki megváltozik.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet