KezdőlapHoroszkópNyilas éves horoszkóp 2023: a kiteljesedés, az eredmények és a belső gyógyulás...

Nyilas éves horoszkóp 2023: a kiteljesedés, az eredmények és a belső gyógyulás éve érkezik hozzád

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A Nyilasnak 2023 némi feszültséggel kezdődik az érzelmek területén, majd helyreáll az egyensúly, és a Nyilasok egyre gyakorlatiasabbá és hatékonyabbá válnak a szakmai céljaik elérésében, valamint a személyes igényeik kielégítésében.

Általános asztrológiai jóslatok

2023 első felében a Nyilasok belső nyüzsgést, egyfajta nyughatatlanságot érezhetnek, ami különösen a párkapcsolati szférában fog visszhangozni. Ennek hatására, a jegy szülöttjei szükségét fogják érezni annak, hogy jobban kifejezzék saját szükségleteiket, és a kapcsolataikat önmagukhoz viszonyítsák.

Fontolóra veszik, hogy a szerelmi kapcsolatuk, a családdal vagy a barátokkal való viszonyuk mennyire tölti be őket, és már nem hajlandók a kompromisszumokra. Ezért mondhatjuk, hogy ez az időszak meglehetősen feszült lehet, ahol sok megoldásra váró dolog vár rájuk.

Azok számára, akik az elmúlt években már kiegyensúlyozták a kapcsolataikat, 2023 eleje gyümölcsöző lehet a viszonyok elmélyítésének szempontjából. A Nyilasok tehát vagy új felelősséget vállalnak a barátok, a család vagy a párkapcsolat iránt, például házasságot kötnek, gyermeket vállalnak, vagy jelentős változásokat eszközölnek a párkapcsolatukban. Az érzelmi sík 2023 tavaszától egyensúlyba kerül.

Karrier szempontjából a Nyilasoknak sok dolguk lesz 2023-ban, és sok lehetőségük lesz arra, hogy megmutassák és fejlesszék képességeiket és tulajdonságaikat, hogy megcsillogtassák a tehetségüket, így sok jó leckét kapnak a szakmai fejlődésükkel kapcsolatban.

Karrier és pénz

A 2023-as év eleje a Nyilasok számára rengeteg munkalehetőséget hoz, olyan helyzeteket, amelyekben vagy sokat kell tanulniuk, tapasztalatot szerezniük, vagy egyszerűen csak olyan tanfolyamokat választanak, amelyek segítik őket a jövőben, vagy munkahelyet váltanak, vagy másodállást szereznek.Még ha elég keményen dolgoznak is, felelősséggel és érettséggel, kerülve a felszínességet, a munkájuk értéke mégsem látványos. Még ha feljebb is lépnek a ranglétrán, a bérkülönbség nem biztos, hogy érezhető lesz. A csillagok üzenete az, hogy a Nyilasok a munkájuk hasznát a fejlődésük egy másik aspektusában találják meg, nem feltétlenül az anyagi jutalomban.

Az év közepén a Nyilas jegyűek a jövőbeli karrierjükkel kapcsolatos fejlődés közepén találják magukat. Terveket készítenek, és a nyár végére már nagyon jól tudják, hogy mit várhatnak el maguktól, a tanulmányaiktól és a munkatapasztalatuktól, de az évek során kialakult és kialakított szakmai kapcsolataiktól is.

2023 második felében a Nyilasok nagyon gyakorlatiassá és hatékonnyá válnak, már tudják, hogyan szervezzék meg költségvetésüket és tevékenységeiket úgy, hogy a lehető legkevesebb erőforrás-felhasználás mellett a legnagyobb nyereséget érjék el.

A Nyilasok tehát mind anyagilag, mind a munka terén nagyon hatékonyak lesznek, ezért sokkal több idejük marad a magánéletükre, a hobbijaikra, de a szerelmi kapcsolatukra és a barátaikra is. Az év vége így a Nyilasokat sokkal kiegyensúlyozottabbnak, teljesebbnek és érettebbnek találja, mivel 2023 arra kényszeríti őket, hogy életük egy új érési szakaszán menjenek keresztül.

Szerelem, barátok, család

2023 első negyedéve különösen telt, pezsgő és talán még feszült is. A Nyilasok minden igényüket ki akarják elégíteni, és ebben az időszakban nincs türelmük a kompromisszumokhoz. Ezért itt és most akarják megkapni, amit akarnak.

A Nyilasok hozzáállásának ezen változása nyomást gyakorol a partnerükre. Minél több repedés keletkezik a kapcsolatukban, minél több a megoldandó probléma, annál nagyobb lesz a feszültség a párkapcsolatban. Néhány Nyilas szülött elgondolkodhat azon, hogy ideje lenne-e véget vetni a viszonyban, amiben így csak sínylődik.

Azoknak a Nyilasoknak, akiknek sikerült kiegyensúlyozott szerelmi kapcsolatot kiépíteniük, és akik a párkapcsolati problémáikat a maguk idejében megoldották, ez az időszak a szerelmi kapcsolat újbóli megszilárdítására összpontosíthat. Így megoldást találnak arra, hogy felélesszék a romantikát, elmélyítsék az élettársukkal való kapcsolatukat, és talán még a párjuk jövője szempontjából is fontos lépéseket tehetnek. Ezek a lépések kapcsolódhatnak lakhelyváltoztatáshoz, leánykéréshez, gyermekvállaláshoz.

2023 tavasza és nyara a Nyilasoknak kalandvágyat hoz, ezért mindenféle szép pillanatot megterveznek, amit szerelmükkel és családjukkal tölthetnek. Megpróbálnak minivakációkat szervezni, újszerű ötleteket találnak ki a nyári vakáció eltöltésére, új dolgokkal kísérleteznek a kapcsolatukban. Ez egy csodálatos időszak, amely megerősíti a párt, és csodálatos emlékeket épít.

Az egyedülálló Nyilasoknak ebben az időszakban van a legnagyobb esélyük arra, hogy találkozzanak a lelki társukkal. Ezért engedjék szabadjára az érzéseiket, tegyenek azt, amit akarnak, ismerkedjenek új emberekkel, és éljenek a pillanatnak.

2023 őszétől kezdve a párkapcsolat pozitív és stabil pályán halad, említésre méltó események nélkül. Ebben az időszakban a kapcsolat középpontja a családi szférára helyeződik át. A Nyilasoknak családi felelősséget kell vállalniuk, különösen a szülőkkel vagy közeli rokonokkal kapcsolatban. Lehet, hogy segítségre lesz szükségük, ezért az asztrológus azt tanácsolja, hogy ne habozzanak segítséget kérni a környezetüktől vagy akár a párjuktól.

Az év végén a Nyilasok valósággal áhítozni fognak az élettársuk szeretetére, a romantikára és szép pillanatokra, hogy megtalálják magukat a családjuk kebelében, és begyógyítsák belső sebeiket.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet