Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Kíváncsi vagy, hogy a forró nyári szerelmek mennyire lesznek tartósak az életedben? Az alábbi kompatibilitás-teszttel most könnyen megtudhatod, milyen csillagjegyű partnerre lesz érdemes kivetned a hálód az idei nyaralásod alkalmával.

Meglepődsz, ha kissé utánanézel, mekkora hatással van a személyiségedre a csillagjegy, amelyben születtél! Az asztrológia ugyanakkor remek útmutatót is ad ahhoz, hogy mely kapcsolatokba éri meg energiát fektetned, és melyeket jobb a feledésbe merítened. Amennyiben ezeket a jeleket figyelembe veszed, könnyedén megtalálhatod a tökéletes partnert. Íme 2019 nyarának legösszeillőbb csillagjegyei:

Bika és Bak

Erős, határozott jellemek, éppen ezért izgalmas párost alkotnak. Hiába a köztük lévő hasonlóság, a Bikák és a Bakok remekül kijönnek egymással. Mindketten két lábbal a földön járnak, ez pedig bőven elegendő ahhoz, hogy a kapcsolatuk szilárd alapokon feküdjön. Természetesen szükség lesz egy kis csapatmunkára, ráadásul mindkét jegy eléggé óvatos, ha a szív-ügyekről van szó, viszont ha belevágnak egy viszonyba, annak minden problémáján viták nélkül kerekednek felül. Őszinték, becsületesek és kommunikatívak, szóval nyíltan tudnak beszélni a dolgokról, melyekkel elégedetlenek.

Nyilas és Ikrek

Mindenek előtt, kiváló partitársak. A Nyilas és az Ikrek szülöttjei jól szórakoznak egymás társaságában, imádnak utazni, beszélgetni, mindketten kalandvágyók, így a viszonyuk messze sem nevezhető unalmasnak. Bátor jellemek, akik nem rettennek vissza a kihívásoktól. Az Ikrek képes kordában tartani a Nyilas vulkanikus természetét, ezért mindketten gyorsan rádöbbennek arra, hogy jobb társat a másiknál sehol sem találnának.

Vízöntő és Skorpió

Érdekes párost alkotnak. Első látásra úgy tűnik, az égvilágon semmi sem képes összetartani őket, mert ellentétes természetűek, viszont mindketten intelligens emberek, akik imádják az életet a maximumon élni. Ez az egyetlen közös pontjuk, ami mágnesként vonzza őket egymáshoz. Ahhoz, hogy működjön, sokat kell tanulniuk egymástól: a Vízöntő megmutathatja, hogyan kell szenvedélyesen élni és szeretni, míg a Skorpió rávezetheti a Vízöntőt, miként adjon neki biztonságot és önbizalmat.

Bak és Mérleg

Bár nem igazán illenek össze, épp a különbözőségeik segítik őket abban, hogy a legtökéletesebb kapcsolatot hozzák létre maguknak. A tüzes Bakra pozitív hatással van a Mérleg nyugodtsága és megfontoltsága, ezért ők ketten szinte elválaszthatatlanok, és az érzelmi kötődés, ami köztük vibrál, nagyon intenzív. Mindketten meg kell tanulniuk, hogyan kell viselkedniük egy kapcsolatban, hogy megadják a másiknak azt, amire szüksége van. De nekik ez a természetükből fakad, így nem kell különösebb energiát fektetniük abba, hogy kielemezzék egymás szokásait.

Halak és Szűz

Ahhoz, hogy a kettejük kapcsolata működhessen, a kompromisszumokra kell alapozniuk. Miután sikerült megtenni ezt az első lépést, semmi sem állíthatja meg őket. Kezdetben erős érzelmi és testi kötődés vonzza őket egymáshoz, ám az idő elteltével békés, erős kapcsolat alakul ki közöttük. Ebben a viszonyban a Halak megtalálja az érzelmi szabadságot, amire mindig is vágyott, míg a Szűz a logikát használja arra, hogy a megfelelő irányba terelje a párját. A Halak képes lenyugtatni a mindig szorongó Szüzet, és a Szűz vissza tudja hozni a földre a Halakat, amikor az éppen a fellegekben jár.

Oroszlán és Vízöntő

Amennyire hasonlóak, annyira különbözőek is. De ez nem jelent számukra akadályt abban, hogy egészséges, békés kapcsolatot létesítsenek. Bár az Oroszlán gyakran irányít, és a Vízöntő inkább a szabadságra vágyik, mégis, ha kompromisszumot kötnek egymással, a kapcsolatuk fantasztikus lesz. Támogatják egymást, ha a saját határaik átlépéséről van szó, és megtanítják egymást az élet örömeire. A különbözőségeik által egészítik ki egymást, viszont meg kell találniuk a módját a hatékony kommunikációnak ahhoz, hogy hosszútávon is együttműködhessenek.

Rák és Skorpió

Sokszor mondják, hogy ezt a két csillagjegyet egymásnak teremtették. Mindketten a víz szülöttjei, ezért a megérzéseik nagyban hozzájárulnak a boldog párkapcsolat kibontakozásához. A kettejük között szikrázó érzelmi kötődés egyedi és irigylésre méltó. Ők azok, akik mindig egy hullámhosszon vannak, ami az elveket, döntéseket illeti. Ezért a viszonyuk igazán idilli.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!