KezdőlapHoroszkópŐk a legsegítőkészebb csillagjegyek - Lételemük a kedvesség!

Ők a legsegítőkészebb csillagjegyek – Lételemük a kedvesség!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az alábbi 6 csillagjegy mindent megtenne azért, hogy bármilyen probléma esetén segítségedre legyen.

Rájuk aztán mindig lehet számítani, önzetlenek és kedvesek!

Rák

Nagyon érzékeny és kedves személyiség, könnyen át tud érezni bármilyen helyzetet, intuitív, és probléma esetén ő az első, aki segíteni fog. Néha egy kicsit túl sok szeretet árad belőle, aki nincs hozzászokva fojtogatónak találhatja, de mivel egy valóságos tündér, pillanatok alatt bárkit levesz a lábáról. Mindent megtesz azért, hogy száz százalékban jelen legyen egy szeretett személy életében, ha az épp valamilyen nehézséggel küzd.

Halak

Igen mély érzései vannak, és mások érzéseibe is könnyen bele tudja élni magát. De sajnos hajlamos arra, hogy átvegye mások problémáit. Megértő és figyelmes, egy felmerülő nehézség esetén megpróbál rögtön megoldást keresni. Az összes lehetőséget számbaveszi, és addig nem nyugszik, amíg meg nem találja a megoldást.

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegyű személy rendkívül nagylelkű, azonban sajnos sokszor pórul járt, és nem tud mindig feltétel nélkül bízni az emberekben. Szerettei védelmében bármit megtesz, minden helyzetben kiáll mellettük. Hűséges, büszke emberi kapcsolataira, mindig védi szerettei érdekeit. Adakozik a rászorulóknak, karitatív, önzetlen személyiség. Szeretteinek mindig kihangsúlyozza, hogy mennyire fontosak is számára, és nem csak mondja, hanem tettekkel alá is támasztja.

Kos

Nagyon energikus személyiség, mindig ráérez a hozzá közelállók hangulatára, szükség esetén ő az első, aki megkérdi, hogy “mi a baj”. Fontos számára, hogy mindig jelen legyen a hozzá közelállók életében, nem szeretne lemaradni egyetlen percről sem. Védelmező, segítőkész és önzetlen, a szeretteiért tűzön-vízen is átmegy. Önzetlen, előtérbe helyezi mindig mások érdekeit.

Szűz

A Szűz csillagjegyű személy általában visszahúzódónak és kritikusnak tűnik, de alapjában véve egy nagyon érzékeny ember. Csupán védeni próbálja magát, mert tisztában van vele, hogy mennyire intenzívek az érzelmei. Egy biztos, hogy történjen bármi is, mindent megtesz barátaiért, szeretteiért, fontos számára, hogy a hozzá közelállók boldogok és elégedettek legyenek. A Szűz az egyik legsegítőkészebb barát, akkor is támogat, ha nem ért feltétlenül mindenben egyet.

Bak

A Bak elsőre túlságosan racionálisnak tűnhet, de a kezdeti tétovázások ellenére bebizonyítja, hogy mekkora szíve van, és gyorsan felülírja az elvárásokat. Nem annyira érzelmes, de szeretteiről minden körülmények között gondoskodik. Lehet, hogy nem mindig képes kifejezni érzelmeit, de feltétel nélküli támogatást nyújt azoknak, akik rászorulnak. Soha ne kételkedj abban, hogy egy Bak önzetlenül segítene neked!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet