Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A nők között is vannak nagy harcosok, akik képesek sikereket elérni és a legmagasabb szakmai pozíciókba eljutni. Kitartóak, ambíciósak, sikerorientáltak, de közben igazi nők, aki minden megtesznek a szerelmükért, a kapcsolatuk boldogságáért. Lássuk, melyek ezek a nők!

Ők az igazi vaslady-k a horoszkóp szerint! Le a kalappal előttük!

1. Kos – Kitartó és makacs

Sok maszkulin vonás található meg a Kos nőben, mert kitartó, makacs, céltudatos, és mindig eléri, amit akar. Fizikálisan is erős, egy sportversenyen akár a férfiakat is legyőzi. Nagy a teherbírása, egyszerre több munkahelyen is dolgozhat, miközben neveli a gyerekeit.

2. Ikrek – akár a jég hátán is megél

Nagyon sokat képes kibírni, főként a kitartása nem ismer határt, hiszen akár a jég hátán is meg tud élni, mert az Ikrek nő számára nem létezik lehetetlen. Bármilyen nyomás is nehezedjék rá, nem omlik össze, és mindig győztesen kerül ki.

3. Oroszlán – a dzsungel királynője

Ő a dzsungel királynője, aki képes megvédeni ami az övé, és rendszerint mindent megvalósít, amit csak a fejébe vesz. A szakmájában egy igazi profi. Senki nem mer keresztbe tenni neki a munkahelyén. A szerelemben csak a legjobb, legsikeresebb ember mellett találja meg önmagát, és a boldogságot.

4.Skorpió – Mindenből képes kihozni a maximumot

Szenvedélyes, erős nő. Amibe belefog, azt sikerre viszi, mert mindig mindenből képes kihozni a maximumot. Érzelmileg és testileg is erős, a szerelemben pedig rendkívül odaadó és szenvedélyes.

5. Nyilas – Nem fél semmitől

A Nyilas nő nem fél semmitől, tele van energiával és minden percben készen áll, hogy ha valami történik, akkor tudjon időben cselekedni. Legtöbbször hajnali 5-kor ébred, elintéz mindent, reggelit készít, elmosogat, gyerekeket beviszi az iskolába, majd irány a munka. Vajon hogy csinálja?

6. Bak – óriási belső ereje van

Óriási belső erővel rendelkezik, ugyan nem annyira szenvedélyes az ágyban, mint a többi nő, inkább visszafogott, de nagyon intelligens. Mindig tisztában van a képességeivel, ismeri a korlátait és tudja, hogy hol van a határ.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!