KezdőlapHoroszkópŐk azok a csillagjegyek, akiket isteni aura vesz körül 2023 májusában!

Ők azok a csillagjegyek, akiket isteni aura vesz körül 2023 májusában!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

2023 májusa jó híreket, pozitív energiát, ugyanakkor sok kihívást és próbatételt tartogat, a csillagok jóslata szerint. A csillagjegyek szülöttjei eseménydús időszak elébe néznek, amely elégedettséget hoz, de túl is terhelheti őket, ha nem figyelnek oda önmagukra, és nem húzzák be időben a kéziféket.

Ezt ígéri az év ötödik hónapja, minden egyes jegy számára. Alább görgetve az is kiderül, mely szülötteket védi májusban az isteni aura.

Kos

A tavasz utolsó hónapja az élet, a szerelem, és a mindez iránt érzett vágyakozással érkezik, ami boldoggá teszi a lelküket. Megpróbálnak majd többet szentelni az élettársukkal való kapcsolatuknak, az egyedülállók pedig beleszerethetnek valakibe. Kiválóan kommunikálnak a környezetükkel, új barátokra tesznek szert, és a jövőben újabb sikeres együttműködések tűnhetnek fel a láthatáron.

Bika

A Bikák számára a május sok új projekttel érkezik, már ha a jegy szülöttjei hajlandók lesznek a dolgok elébe menni, és bevonzani azokat. Ehhez állandóan mozgásban kell lenniük, különböző tevékenységeket kell végezniük, új emberekkel kell találkozniuk, valamint aktiválniuk kell az Univerzum erőit. Ajánlott figyelniük az érzelmi egyensúlyra. Nem szabad hagyniuk, hogy az érzéseik eluralkodjanak rajtuk, és jól tennék, ha egy kicsit jobban hinnének a sorsukban.

Ikrek

Az Ikreknek ebben a hónapban nagy kedve lesz a szórakozáshoz. Többet akarnak majd kimozdulni, különböző helyeket felfedezni, több barátot szerezni vagy új hobbikat felfedezni. Óvakodjanak azonban néhány fontos döntéstől, amelyeket meg kell hozniuk. A sietség pazarlást szül, és a látszat gyakran csalóka lehet.

Rák

A Rákoknak ebben a hónapban nem lesz könnyű dolguk, hiszen az életük néhány területét át kell szervezniük. Megváltoztatják néhány prioritásukat, új feladatokat kapnak, és új eredményeket keresnek.Ez a gyakorlatiasság a párkapcsolati életükben is visszaköszön majd, így az élettársuk a második helyre visszatolva érezheti magát. A kommunikáció kulcsfontosságú lesz kettejük között. Ez egy jó időszak a Rák számára, sok pozitívummal, mind anyagi, mind lelki téren.

Oroszlán

Az Oroszlánok asztrális energiát kapnak, és úgy érzik, hogy hatalmukban áll hegyeket mozgatni. Ideális esetben képesek lesznek ezt a belső életerőt és pezsgést álmaik megvalósítására és céljaik elérésére irányítani. Legyenek azonban óvatosak az egészségükkel, az alvással és a napi étrenddel kapcsolatban.

Szűz

A Szüzeknek sok szakmai kihívást, kiszámíthatatlan helyzetet, néhány akadályt kell leküzdeniük. De most itt az ideje, hogy legyőzzék félelmeiket, és megtegyék azt a fontos lépést előre, hiszen a siker esélye az ő oldalukon áll.

Mérleg

A Mérlegek számára kedvező időszak lesz, amikor a csillagok a javukat szolgálják, amikor a vágyaik teljesülnek. A karrierjükben számos lehetőség nyílik a jövedelmük növelésére, és igyekeznek majd mindet megragadni.

Skorpió

Májusban a kreativitás új magasságokba emelkedik, és jó esély van arra, hogy valamelyik ötletük valósággá válhat. A karrierjükben is szerencsésnek mondhatják magukat, ezért jól teszik, ha nem szalasztják el az új partnerségek lehetőségét, vagy akár a munkahelyükön történő változtatásokat. A csillagok energiát és szerencsét is kínálnak nekik.

Nyilas

Pénzügyi fronton jó híreket kapnak a Nyilasok, akiknek sikerül megoldaniuk egy pénzzel kapcsolatos problémát. A szeretteikkel való kapcsolataikban jól teszik, ha óvatosabbak lesznek, nehogy később szemrehányásokat kapjanak. Ebben az időszakban fontos, hogy igyekezzenek minél jobban megszervezni magukat, hogy ne hagyjanak figyelmen kívül valamilyen kötelezettséget vagy ígéretet.

Bak

A Bakok ebben az időszakban ragyogni fognak. A csillagok érzékiséget hoznak nekik, és erős jellemükkel együtt impozáns és vonzó képet fognak mutatni, ami miatt bármilyen környezetben könnyen észrevehetők lesznek. Szélesíteni fogják baráti és partneri körüket, és sikerül olyan embereket vonzaniuk maguk köré, akik segítenek nekik a fejlődésben és a fejlődésben.

Vízöntő

Ebben a hónapban a Vízöntők ismét belebotlanak néhány régi, félbehagyott tervbe, melyeknek újra nekirugaszkodnak. Úgy érzik majd, sok a tennivaló és a felelősség, de az optimizmus eluralkodik a lelkükön, és a csillagok elég energiát adnak nekik ahhoz, hogy mindezzel megbirkózzanak.

Halak

A Halak nagyon összpontosítanak majd a karrierterveikre, és hatékonyabbak lesznek, mint valaha. Sok sikert és talán még magasabb anyagi jövedelmet is kipipálhatnak. Szerelmi téren is jól alakulnak majd a dolgaik, és a szingliknek lehetőségük lesz arra, hogy megismerkedjenek valakivel. Az isteni védelem az ő oldalukon áll majd.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet