Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az Oroszlán számára a 2014-es év csillagászati eseményei elsősorban spiritualitás, önfejlesztés, a személyiség kifejezése, család, oktatás, utazások, pénz és szakma terén gyakorolnak hatást.

  • oroszlanÚj lehetőségek az életben – a Jupiter Rák csillagjegyben való utazása által olyan számodra, akár egy őrangyal. Óv és védelmez. Ez viszont nem jelenti azt, hogy megúszhatsz mindent. Csak azt, hogy akkor jöhet a segítségedre, amikor a legkevésbé számítasz rá. Talán jobban teszed, ha az év első hét hónapjában nem bízod magad a bolygóra. Július közepéig elég sokat foglalkozol majd magaddal, többet meditálsz, és nagyobb figyelmet fordítasz a belső hangodra. Ezt nagyon jól teszed, ugyanis az Oroszlánokat arra utasítják a csillagok, hogy bízzanak megérzéseikben, és tanulmányozzák az élet spirituális oldalát. A Jupiter megerősíti a hatodik érzéked, aminek hatására segítségére lehetsz azoknak, akiknek szükségük van rád.
  • Szerencse az év második felében – 2014 július 16-án a Jupiter átlép a te csillagjegyedbe, ami több jót is jelent számodra. Segíteni fog téged egy éven át, új lehetőségeket kínál számodra a személyiséged fejlesztéséhez, az élet valamennyi terén. Oroszlánként nincs hiányod önbizalomban, de a Jupiter hatására ez tovább fokozódik, és erősebben hiszel majd önmagadban, a képességeidben, ezáltal pedig páratlan sikereket érhetsz el 2014-ben.

Olvasd el 2014-es Kínai horoszkópunkat is!

  • Nehézségek és kötelességek a családban – a Szaturnusz 2014 végéig a Skorpió jegyében marad, így hát téged sem kímél meg a kihívásoktól, akadályoktól, megszorításoktól. A bolygó újabb leckéket hagy fel neked az élet valamennyi területén, amelyhez úgy érzed, te is hozzátartozol. A különbség a tavalyi év és 2014 között az, hogy ez utóbbi lehetőséget teremt számodra egy új érdeklődési kör felé való megtapasztalásra. Az is meglehet, hogy egy idősebb rokon szorul a segítségedre, vagy kér tőled több szívességet. Ez feszültséget kelthet a szűk családi körödben, így meg kell találnod a zöld középutat, hogy mindenki jól járjon.
  • Meglepetések az utazásokban – néhány éve az Uránusz okoz neked meglepetéseket, mindenféle hirtelen változást az információ, megismerés, utazás és életfilozófia terén. A meglepetések pozitívak és negatívak, egy dolog viszont tutibiztos: az, hogy a kiszámíthatatlan bolygó több módot is talál majd arra, hogy meglepjen. Ajánlott, hogy a meglévő lehetőségekre koncentrálj, és felfedezd azokat, amelyek utadba állhatnak. Ezek derült égből villámcsapásként zúdulnak majd rád, bármilyen lehetséges forrásból: régi ismerősön, rokonon, családtagon, külföldön élő személyen, új ismerősön vagy szervezeten keresztül, és valamennyien arra bíztatnak, hogy tedd meg a lépést a jelenből a jövőbe. Vigyázz azonban arra, hogyan kommunikálsz, és állj ellen az elhamarkodott döntéseknek. Légy türelmes, és engedd, hogy a dolgok saját ritmusukban bontakozzanak ki.
  • Bizonytalanság az anyagiak terén – a Neptunusz új perspektívákat állít eléd arra késztetve téged, hogy cselekedj az ösztöneid és a bizalmad szerint. A folyamat során a személyiséged teljesen új oldalát véled felfedezni magadban, és a belső hangod erejét is sikerül felmérned. A Neptunusszal azonban nem árt vigyázni, főként ha a pénzügyeidre gyakorol hatást. 2014-ben légy hát óvatos az anyagi döntéseidben és bármiben, ami veszélyeztetné a megtakarításaidat. A Neptunusz önbecsapást és bizonytalanságot gerjeszthet, de a megérzést, kreativitást, hitet és ésszerűséget is támogatja. Amit neked tenned kell, az az, hogy kiaknázd a bolygó előnyeit arra, hogy nullákkal toldd meg a számládon lévő összeg végét. De ne hagyd magad befolyásolni! Gondolkodj mindig önállóan, és ne engedd, hogy mások rád erőszakolják a véleményüket.
  • Jelentős változások a munkahelyen – a Plútó jelenleg is a munkát serkentő zónában utazik, és itt marad még egy ideig, pontosan 2024-ig. Így hát biztosra veheted, hogy ebben az időszakban, valamikor, a szakmai életed 180 fokos fordulatot vesz majd. Lehetséges, hogy épp ebben az évben, a Plútó és Uránusz összecsapásának hatására érzed késznek magad a változtatásra. Erre 2014 április 21. és december 15. között számíthatsz, amikor harcok törnek ki a munkahelyeden a hatalomért, és te úgy érzed magad, mint akinek változtatnia kell a szokásain és szakmai kötelességein, egy új főnök vagy a munkakörnyezet újraszervezése miatt. Talán ez az a löket, amire vártál, hogy kibővítsd a műveltséged és újrakezdd a tanulmányaidat.

Ajánló: Ha még többre vagy kíváncsi, olvasd el a Filantropikum.com 2014-es Oroszlán horoszkópját is!Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!