Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Őszinteség és nyitottság: ez jellemzi az alábbi csillagjegyeket!

Az őszinte embereket nem mindenki szereti, mert bizony néha fájó tud lenni, ha a szemedbe mondják, amit gondolnak, kertelés nélkül. Az alábbi csillagjegyek is ilyenek, mindig kimondják, amit gondolnak!

Bika, Föld elem

Hihetetlenül őszinte, ő aztán mindig kimondja, amit gondol. Számára csak a konkrét információk értékesek, egész élete a logikus, és világos gondolkodásra épül. Nagyon nyitott, és közvetlen, nem szereti a titkolózást, és a hamis állításokat. Ha valamit tudni akar, akkor igen konkrét, és egyenes kérdéseket tesz fel.

Vízöntő, Levegő elem

Nem szereti rejtegetni a gondolatait, véleményét. Egy igen erős, és határozott jellem, úgy gondolja, hogy “aki így elfogad jó, s aki nem, az nyugodtan tovább állhat”. Idealista, álmodozó, de nagyon határozottan dolgozik azért, hogy elérje célját. Soha nem folyamodik trükkökhöz azért, hogy meghódítsa kiválasztottja szívét. Mindig nyílt lapokkal játszik.

Kos, Tűz elem

Közvetlen, és akkor is a szemedbe mondja a véleményét, ha nem is vagy rá kíváncsi. Ha nagyon feszült a helyzet, akkor megpróbál egy kicsit szépíteni az igazságon, de soha nem hazudik nagyot. Megvárja az alkalmas pillanatot, és akkor aztán elmondja a teljes igazságot.

Halak, Víz elem

Szerinte a boldog, és kiegyensúlyozott élet alapja az őszinteség. Ennek függvényében él, és a lehető legnagyobb mértékben kiáll mindig az igaza, és elképzelése mellett. Kerüli a hamis, és a ravasz embereket.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!