Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A Rák számára a 2014-es év csillagászati eseményei elsősorban a pénz, szerelem, gyerekek, karrier, oktatás és utazások terén gyakorolnak hatást.

  • rakSzerencse az év első felében – a Jupiter, vagyis a szerencse bolygója továbbra is a Rák jegyében tartózkodik, 2014 július 16-ig. Ez a Rákok számára emlékezetes és szerencsés időszakot jelent, optimizmust generál, aminek hatására sok jó lehetőséget csalogatsz magadhoz, például az önfejlesztés vagy új érdeklődési kör becserkészése terén. Talán az lesz a legnehezebb, hogy eldöntsd, melyik utat válaszd, mivelhogy valamennyi csábít téged. Emiatt azt javasolják neked a csillagok, hogy ne zsúfold tele az idődet, és ne hajtsd túl magad. Az év első felében több időt kellene szentelned önmagad megismerésére, többet kellene foglalkoznod önmagaddal és nagyobbra értékelned képességeidet, tehetségeidet. Elegendő önbizalmad lesz ahhoz, hogy új érdeklődési körök felé nyiss, és függetlenül az eredményektől, csak nyernivalód lesz a helyzetből. Olyan embereket vonzol magad köré, akik a segítségedre lehetnek, többek szerencsét hoznak rád azáltal, hogy ajtókat nyitnak meg, amelyek eddig zárva voltak előtted.
  • Szerencse a pénzügyekben az év második felében – július 16. után a Jupiter áthalad az Oroszlán csillagképbe, ami jelentős pénzügyi változásokat idéz elő a Rákok számára. Tehát olyan évnek nézel elébe, amelyben érdemes lesz több figyelmet szentelned a jelenlegi erőforrásaidnak, beleértve azokat a képességeidet és tehetségeidet is, amelyekből pénzt csinálhatsz. A Jupiter számos alkalmad ad majd arra, hogy több pénzt keress, és ezt az ajándékot nem játszhatod el. Ajánlott, hogy légy magabiztos mindabban, amit nyújthatsz. Amennyiben úgy érzed, hogy alulfizetnek vagy nem a te szintedet üti az állásod, végy bátorságot magadon, és gondold végig, miképp változtathatsz a helyzeten.

Olvasd el 2014-es Kínai horoszkópunkat is!

  • Nehézségek a szerelemben és a gyerekekkel – a Szaturnusz továbbra is a Skorpió jegyében utazik, ez pedig a koncentrációt és a megalapozott erőfeszítéseket befolyásolja a Rákoknál. Ez az időszak kevésbé lesz kedvező a gyerekekkel fenntartott kapcsolat és a szerelem terén. Igen komoly jegy vagy, ha a kapcsolatok és a partneri viszonyok kerülnek előtérbe, biztos talajra épülő kapcsolatokra van szükséged, amelyek bizalmon és tiszteleten alapszanak. De a szóban forgó időszakban a szerelem nálad a komolysággal, a bizalom pedig a hűséggel válik egyenlővé. Nem akarod többé kalandokra fecsérelni az időd, és flörtölni sem szeretnél csak azért, hogy szórakozz. Komoly kötelékre vágysz, ami hosszútávú és tartós. Ami a kreativitásod kifejezését illeti, olyan hobbit kell találnod magadnak, ami nemcsak mulattat és kedves számodra, hanem amiből konkrét haszon is származik.
  • Meglepetések a karrierben – 2014-ben is jelentkezhet benned az érzés, hogy munkahelyet válts, vagy más pályára lépj. Az Uránusz és a Plútó jövőbeli összecsapása váratlan változásokat hozhat, ennek hatására pedig talán a legérdekesebb évnek nézel elébe! Ennek ellenére nem árt, ha jól átgondolsz minden döntést a karriered terén, még mielőtt cselekednél, és állj ellen az impulzív cselekedeteknek.
  • Spiritualitás a Rákok életében – megadatik a lehetőség, hogy újra felfedezd a spirituális oldalad a Neptunusz hatására. 2014-ben új önfejlesztő lehetőségek kínálkoznak számodra, késztetést érezhetsz például egy új diploma vagy minősítés megszerzésére, ami segít az álmaid valóra váltásában. A Neptunusz azonban valótlan célok, homályos gondolatok szövésére is ösztönözhet, ami miatt ajánlott alaposan mérlegelned az előnyöket és hátrányokat, főként ha jogi ügy előtt állsz. Ha például ügyvédre lenne szükséged, fontold meg az ajánlásokat. A nem megfelelő személybe vetett bizalmad a vesztedet okozhatja. Kövesd tehát az ihletet és bízz az Univerzumban, de ne légy soha tapintatlan – olykor ami ideálisnak tűnik, az valójában nem az.

Ajánló: Ha még többre vagy kíváncsi, olvasd el a Filantropikum.com 2014-es Rák horoszkópját is!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!