KezdőlapHoroszkópSzerelmi horoszkóp: ők a legféltékenyebb férfiak a csillagjegyek szerint

Szerelmi horoszkóp: ők a legféltékenyebb férfiak a csillagjegyek szerint

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A féltékenység nem feltétlenül rossz dolog egy kapcsolatban, különösen akkor, ha csak mérsékelten van jelen, és nincs erősebb hatása az érintett felekre.

A féltékenység akkor jelentkezik, ha egy kapcsolat monotonná válik. A problémák akkor kezdődnek, amikor a pár egyre többet veszekszik, és a bizalom eltűnik. A féltékeny férfi vonzó is tud lenni, mivel a féltékenysége azt jelenti, hogy szerelmes. Éppen ezért a mérsékelt féltékenységnek megvan a maga varázsa.

A három legféltékenyebb férfi a horoszkóp szerint!

Bak

A lista harmadik helyén a Bak szülöttei állnak. A Bak férfi folyamatosan tudni akarja, hol van a szeretett nő, mit csinál és mik a tervei. A Bak mindig tudni akarja, kivel vannak tervei az élettársának. Ha a nő tudja, hogyan kell kielégíteni a kíváncsiságát, és nem veszíti el a türelmét a birtokló stílus miatt, akkor ez a kapcsolat meglehetősen tisztességes lehet. A Baknak megvannak a maga előnyei is. Mivel annyira domináns, férfiasságot sugároz, és ez nagyon vonzóvá teheti a nő szemében.

Bika

Egy másik rendkívül féltékeny jegy a Bika. A hűség megszállottjai és valóságos nyomozók. A Bikáknak szokásuk folyamatosan ellenőrizni a nőt, megnézik a telefonját, az e-mailjeit. Ahhoz, hogy a Bikával való kapcsolat működőképes legyen, olyan szerelmes nőre van szükség, aki hajlandó feláldozni a magánéletét.

Vízöntő

Az állatövi jegyek közül a Vízöntő a legféltékenyebb. Amellett, hogy féltékeny és birtokló, ráadásul mindezt nyilvánosan fel is vállalja. A Vízöntőt nem érdekli, hogy megbélyegezhetik, mindig kimondja, amit gondol, nem számít, hányan vannak éppen a közelében. A nőnek, aki egy Vízöntőt választ társául, mindig oda kell figyelnie rá, kivel lép kapcsolatba, hogy a párjának ne legyen oka haragra.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet