Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Soha senki nem tudja legyőzni őt, messze elől jár mindenben, sikeres, okos, szép, magabiztos. Nagyon sok pozitív tulajdonsággal rendelkezik, éppen ezért méltán emlegetik a legtökéletesebb nőként az összes csillagjegy közül.

Melyik lehet ez a Föld jegyű csillagjegy?

Szinte bármilyen területen sokkal nagyobb tudással rendelkezik, mint a többi csillagjegy. Viszont soha nem érezteti azt, hogy felsőbbrendű lenne, egyáltalán nem lenéző, okoskodó. Sőt, úgy viselkedik, hogy nagyon sokan tekintenek rá példaképként. Hűséges, bátor, kitartó, minden helyzetben feltalálja magát, okos, és jószívű.

A Bika csillagjegyű nőt mindenkit imádja, és nem csak a férfiak rajongják körül, de nagyon sok barátja van, és családtagjai is méltán büszkék rá. Figyelmes és segítőkész, képes akár a saját idejét is feláldozni, ha valaki a tanácsát kéri.

A család és a barátok nagyon fontosak számára, mindent megtesz értük, csak hogy boldogabbak legyenek. Szívvel-lélekkel dolgozik, mindent megtesz azért, hogy elérje célját, nagyon elszánt. Nem csak a szakmájában kiváló, hanem a párkapcsolatban is egy csodálatos és odaadó társ.

Nagyon jól főz, a ház mindig csillog-villog, és esténként még a gyerekekre is jut ideje. Nyugodt, kiegyensúlyozott, természetes személyiség, soha nem színlel, őszinte. Fontos számára az egyenes beszéd, mindig nyíltan megmondja a véleményét, nem szeret pletykálni, messzire kerüli a kétszínű embereket. Ellenségeivel is mindig tisztességesen bánik, távol áll tőle a bosszúállás.

Hűséges, odaadó társ, fontos számára a szerelem és a család. A Bika csillagjegyű nők kiváló anyák, soha nem kritizálják a gyerekeiket, nem szólnak bele semmibe, de mindig ott vannak, ha valamiben segítséget tudnak nyújtani.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!