KezdőlapHoroszkópVarázslatos lesz a márciusi hónap az alábbi 4 csillagjegy számára!

Varázslatos lesz a márciusi hónap az alábbi 4 csillagjegy számára!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy csodálatos tavaszi kezdet vár azok számára, akik az alábbi csillagjegyek közé tartoznak. A március számos meglepetést tartogat számodra is, ha Kos, Bika, Bak vagy Vízöntő a csillagjegyed!

Kos: Kiváló szakmai lehetőségek

Minden előfeltétel adott ebben a hónapban, hogy sikereket érj el a karrieredben. Remek híreket kaphatsz a jelenlegi vagy egy jövőbeli állással kapcsolatban, úgy tűnik, hogy a tavasz egy remek fejlődési lehetőséget tartogat számodra, így felléphetsz a ranglétra következő fokára. Most végre kipihenheted az elmúlt éveket, hiszen leginkább a stressz és a hajtás volt jellemző a munkádra. A 24-i Újhold új lehetőségeket tartogat számodra, ragadj meg minden alkalmat.

Bika: A Vénusz védelme alatt

Március 5-től sokkal nyugodtabb lesz az életed, már egyáltalán nem bosszantod fel magad olyan apróságokon, mint eddig. Csodálatosan érzed magad, árad belőled a pozitív energia, szereted az életet.

A személyes vagy szakmai álmok most sokkal közelebb kerülnek hozzád, elkezdesz bízni benne, hogy teljesülni fognak a terveid. Az ebben az időszakban folytatott tárgyalások most igen kedvezően zárulnak. Pihenj, élvezd az életet, és egyáltalán ne foglalkozz most azzal, hogy hogy nézel ki.

Bak: Pozitív energiák

A jelenlegi bolygóállásnak köszönhetően most számos pozitív energia befolyásolja az életed. A Mars, a Jupiter, a Plútó és a Szaturnusz támogatást nyújt szakmai és pénzügyi téren, de elismerésben sem fogsz hiányt szenvedni. Végre fény derül arra, hogy mi az, amihez a legjobban értesz az életben.

Ha most mész állásinterjúra, akkor minden esélyed megvan arra, hogy elnyerd a számodra legmegfelelőbb munkahelyet. A szerelmi életed is nagyon jól alakul, most a lehető legrózsaszínesebben látod a világot.

Halak: Szerencsés gondolatok

A március kisebb problémákkal indulhat, viszont a hónap második felétől egy igen csodálatos időszak vár rád, minden eddigi álmod teljesülni fog. Végre megtalálod önmagad, de a hozzád legközelebbi emberekkel is igen harmonikusan alakul a kapcsolatod.

Olyan nagylelkű és szeretetteli emberekkel fogsz találkozni, akik sok mindenben segítségedre lesznek a továbbiakban. Azonban vigyázz arra, hogy mit kívánsz és gondolsz márciusban, mert most minden gondolatod teljesülni fog, még a negatívak is.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet