KezdőlapHoroszkópVízöntő éves horoszkóp 2023: a kezedben van a varázspálca, amely teljesíti a...

Vízöntő éves horoszkóp 2023: a kezedben van a varázspálca, amely teljesíti a kívánságaidat és megváltoztatja a világodat

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

2023 számos olyan hírt, változást és energiát hoz a Vízöntők számára, amelyeket már régóta nagyon vártak. Egy hosszú időszak után, amikor a Szaturnusz korlátozta őket, minden lépésüket kiszámította, és sok kemény leckét adott nekik az életben, 2023 azért jön, hogy véget vessen ennek a szakasznak, és elhozza számukra a felszabadulást, a feloldozást, a szabadságot. Végre eljön az idő, amikor minden úgy fog menni, mint a karikacsapás!

Általános asztrológiai előrejelzések

A 2023-as év folytatja a 2022-es pozitív tendenciát, és még annál is jobb lesz. A Vízöntők már elsajátították a legtöbb leckét, amit a Szaturnusz adott fel nekik, nehéz helyzetek sorozata elé állítva őket, amelyekre a Vízöntőknek megoldást kellett találniuk, alkalmazkodniuk kellett, sőt, a Szaturnusz meglehetősen nyomasztó asztrális hatása alatt sikerült jó eredményeket gyűjteniük, és a megpróbáltatások ellenére virágozniuk. Ez a bolygó 2023 márciusáig marad a Vízöntő jegyében, amikor belép a Halak jegyébe.

Az év eleje tehát fenntartja a 2022-es év tendenciáját, de már az új év energiáit és hatásait veszi fel. Talán a Vízöntők úgy érezhetik, változtatniuk kellene az egészségükön, többet szeretnének mozogni, új, számukra még járatlan utakat szeretnének felfedezni, legyen szó karrierről, egy vállalkozásról, amelyet nyitni szeretnének, új vásárlásokról (például ingatlan vagy egyéb vagyontárgyak), vagy a családról.

A Szaturnusz eddig korlátozta a Vízöntőket, de nagyon jól megtanította őket arra, hogyan használják fel erőforrásaikat, hogyan tervezzenek és alkalmazkodjanak napról napra a kihívásokhoz, és hogyan használják ki a legjobban a kapott lehetőségekből. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Vízöntők már most rendelkeznek a megfelelő képességekkel, amelyeket 2023-ban teljes mértékben ki fognak aknázni.

2023 tavaszán a Vízöntők meglehetősen fontos változásokat eszközölnek az életükben, melyekre már az év első negyedében felkészültek. Már tudják, hogy milyen utat kell választaniuk, legyen szó tanulmányokról, karrierről, egészségről, vagy arról, hogy ezek a változások a kapcsolatokkal és a családdal kapcsolatosak.

A Vízöntők virágozni fognak, és sikeresek lesznek a legtöbb dologban, amit csinálnak. A csillagok energiát és szerencsét hoznak nekik az év során, de éleslátást is, hogy jobban meg tudják tervezni a lépéseiket. A Vízöntők szabadabbnak, bátrabbnak érzik majd magukat a cselekvésre, és szemmel láthatóan kivirulnak, túláradó energiával rendelkeznek, bátorsággal és motivációval, cselekvőképességgel és döntési erővel, határozottsággal és elszántsággal, melyek együttes erejével olyan teljesítményekkel zárják majd az évet, amilyeneket mások esetleg öt év alatt érnek el.

Karrier és pénz

A 2023-as év nagyobb pénzügyi stabilitást hoz a Vízöntők számára. Az év elejétől kezdve tudni fogják, hogy mibe fektessenek be, még ha a jövedelmeik helyreállása lassú is lesz, de ezek a befektetések hosszú távon jót ígérnek.

Néhány Vízöntő képes lesz megtervezni, hogyan indítson vállalkozást, és képes lesz megtalálni az erőt ahhoz, hogy olyan vállalkozóvá váljon, amilyen lenni szeretne. Valószínűleg 2023 második felében kezd megmutatkozni ezeknek a törekvéseknek a sikere, még akkor is, ha a Vízöntők szinte minden nap dolgoznak rajtuk. Így vagy úgy, de a Vízöntők előbbre jutnak a karrierjükben, akár a munkahelyükön, akár új lehetőségeket találnak jövedelmük növelésére. Az biztos, hogy pénzügyi egyensúlyt fognak elérni.

Nagyon fontos, hogy odafigyeljenek arra, hogy mire költenek, mert szükségük lesz a megtakarításaikra ebben az évben. Lesznek ugyanis bizonyos kulcsfontosságú pillanatok, amikor a csillagok próbára teszik őket. Vagy egy megpróbáltatáson kell keresztülmenniük, vagy egy fontos beruházást kell végrehajtaniuk, vagy esetleg egy hitelt kell visszafizetniük. Tény, hogy a megtakarításaikat fel kell használniuk, és ha nem tettek félre pénzt, akkor szenvedni fognak.

A Vízöntők egész évben hajtásra számíthatnak, de valószínűleg nyáron jól megérdemelt szabadságot vehetnek ki a többéves őrült munkatempó után. Lehet, hogy a korábbi években nem tudták annyira élvezni a szabadságot, amennyire kellett volna. 2023-ban viszont, bár rengeteg munkájuk lesz, a Vízöntők valóban kikapcsolódhatnak, és csodálatos emlékeket szerezhetnek a barátaikkal és szeretteikkel.

Megállapíthatjuk, hogy 2023 a Vízöntő jegyűek számára a pénzügyek és a karrier szempontjából kedvező év lesz – fordulópont, amikor fontos döntéseket hoznak, és radikális változásokat eszközölnek, amelyek hosszú távú visszhangot fognak kiváltani az életükben.

Szerelem, barátok, család

A Vízöntők a szerelemben is előnyt élvezhetnek 2023-ban. Az év első negyedében romantikusak, hódítók és bűbájosak, különleges vonzerővel rendelkeznek. Azok, akik már párkapcsolatban élnek, képesek lesznek újraéleszteni a szenvedélyt a kedvesükkel, és megoldani számos olyan problémát, amelyek éppen kötődés gyengülése miatt merültek fel.

2023 második negyedévétől a Vízöntők által megkezdett változások meghozzák a kívánt eredményt a kapcsolataikban. A jegy szülöttjei késztetést fognak érezni arra, hogy átértékeljék a párkapcsolatukat, a barátságaikat és a családtagokkal való kapcsolataikat is. Lehet, hogy úgy találják, hogy a kapcsolataikban is változtatásokra van szükségük, és rendelkezésükre áll minden forrás, hogy meghozzák a számukra megfelelő döntéseket. Az ingatag viszonyok tehát véget érnek ebben az évben, így a Vízöntő szabadon kezdhet egy új kapcsolatot, amelyben megtalálhatja önmagát. Néhány barátság is megváltozhat, és a Vízöntők új típusú kapcsolatot alakíthatnak ki a családtagokkal.

Mindezek a változások a felelősség és a harmónia, a tisztesség és az őszinteség égisze alatt történnek. A Vízöntők nem kötnek kompromisszumot szánalomból vagy kényelemből, ha arra a következtetésre jutottak, hogy egy adott döntés a legjobb mindenkinek, még akkor is, ha az a legkényelmetlenebb és legnehezebben elfogadható.

Ha a párkapcsolatuk egészséges, akkor 2023-ban egy újabb szintre lép. Ez a fejlődés azért van, mert a Vízöntők meghoznak bizonyos döntéseket, amelyekkel új erősségű pilléreket építenek a kapcsolatukban. Van, aki megházasodik, van, aki másik városba vagy országba költözik, van, aki gyermekvállalás mellett dönt, és van, aki egyszerűen csak megváltoztatja az életmódját egy olyanra, amely mindkét partner számára sokkal jobb és előnyösebb lesz.

Az egyedülálló Vízöntők valószínűleg sok szívet fognak meghódítani 2023-ban. A Vízöntőket a környezetük szépnek és optimistának, vonzónak és erősnek, határozottnak és sikeresnek fogja látni. A Vízöntők ebben az évben nagyon könnyen a figyelem középpontjában maradnak, és nem esik nehezükre, hogy hódítsanak. Mivel kikerültek a Szaturnusz szorításából, a Vízöntők szabadnak fogják érezni magukat, így egyesek több kapcsolaton is keresztülmennek ebben az évben, míg mások őrülten szerelmesek lesznek, és megpróbálnak hosszú távú kapcsolatot építeni. Függetlenül attól, hogy az egyedülálló Vízöntők vagy a már párkapcsolatban élők melyik utat választják, tény, hogy 2023-ban a szerelmi életük nagyon gazdag és pezsgő lesz.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet