KezdőlapNapi LikeSírva kérnek segítséget a kis pingvinek, ám ekkor megérkezik a nap hőse

Sírva kérnek segítséget a kis pingvinek, ám ekkor megérkezik a nap hőse

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy veszélyes ragadozó támadt ezekre a kis pingvinekre! Azonban egy kis hős megmenti a csapatot!

A természet olykor olyan élethelyzeteket tud produkálni, mintha egy hollywoodi forgatókönyv tollából kerekedne ki a történet. A BBC dokumentumfilmjéből egy rövid részletet lehet megnézni, amelyben a még pelyhes császárpingvin fiókák egy zord, szeles jégmezőn igyekeznek átvágni, ez egyáltalán nem könnyű feladat, hiszen az egyenetlen terep miatt gyakran elesnek.

Sőt, a helyzet akkor válik drámaivá, mikor egy déli óriáshojsza viharmadár rátámad a kis csapatra. Szerencsére a pingvinek már nem olyan pöttöm termetűek, és mivel többen vannak, képesek felvenni a harcot a ragadozóval úgy, hogy körbe állnak, és együttesen harcolnak.

Miután az ellenállásba ütköző óriáshojsza látja, hogy egyedül sokra nem megy, inkább várakozni kezd, hátha valamelyik pingvin elfárad, így könnyebben végezhet vele.

Ekkor azonban egy bátor, kisméretű Adélie-pingvin bukkan fel, aki nagy harcos hírében áll, akivel még az óriáshojsza sem mer kikezdeni. A kis pingvin odaáll a nála jóval nagyon fiatal császárpingvinek mellé, és a veszély el is múlt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet