KezdőlapVilág„A legjobb barátnőm azt állította, hogy a gyerekem apja az ő vőlegénye...

„A legjobb barátnőm azt állította, hogy a gyerekem apja az ő vőlegénye – DNS-tesztet végeztetett velünk, és mindkettőnket elveszített”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy nő azzal vádolta meg a legjobb barátnőjét, hogy a lánya apja valójában az ő vőlegénye, és követelte a DNS-tesztet a megnyugtatására. Bár az eredmény kimutatta, hogy tévedett, a barátnőjét és a vőlegényét is elveszítette.

Egy nő a Reddit-en számolt be arról, hogy ért véget több mint 20 éve tartó barátsága, miután a legjobb barátnője megvádolta őt azzal, hogy viszonya volt a vőlegényével, sőt, azt állította, hogy a lányának is ő az apja.

„Sandra barátnőmmel több mint 20 éve ismerjük egymást (30 és 32 évesek vagyunk). Sandra most készült férjhez menni Andreshez, én pedig Ian felesége vagyok” – írta a nő a fórumon.

Elmondta, hogy 6 évvel korábban ismerte meg Andrest, és ő mutatta be a férfit Sandrának. A pár 2 évvel ezelőtt eljegyezte egymást, és az esküvőjüket tervezték. A tervek szerint a nő birtokán házasodtak volna össze, amit gyakran kiadott esküvőkre, de Sandrának ingyen a rendelkezésére bocsátotta volna a helyszínt.

Három hónappal az esküvő előtt azonban Sandra elkezdett furcsán viselkedni legjobb barátnőjével – zárkózottabb lett, és kerülte a társaságát. Egy nap aztán Andres társaságában megjelent a nő otthonában, és a férje jelenlétében azzal vádolta, hogy viszonya volt a vőlegényével.

„Leültettek minket (a férjemet is beleértve), és azt mondta, azt gyanítja, hogy a lányom biológiai apja valójában Andres, és apasági tesztet kért a lelki nyugalma érdekében. Annyira megdöbbentem, hogy szóhoz sem jutottam. A férjem elvesztette az önuralmát, felemelte a hangját, és azt mondta Sandrának, hogy ostobán viselkedik.”„Sandra rámutatott, hogy a lányom hasonlít Andresre. Elmagyaráztam, hogy Andres és én hasonlítunk egymásra. Ő csak rázta a fejét, és azt mondta, hogy a lányom akkor is jobban hasonlítana a férjemre, és nem az én pontos másom lenne” – folytatta a nő.

A nő ezután elmagyarázta, hogy ő és Andres ugyanabból az országból, sőt, ugyanabból a régióból származnak, ezért sok a közös vonásuk, és annyira hasonlítanak, mintha testvérek lennének. Azt is hangsúlyozta, hogy Andres is rendkívül ingerültnek tűnt a helyzet miatt, és csak azért vállalta a dolgot, hogy elhallgattassa Sandrát. Végül beleegyezett a DNS-tesztbe, abban az esetben, ha Sandra fizeti azt.

Az eredmények igazolták, hogy nem Andres a gyerek apja, hanem Ian, és Sandra megkönnyebbült. Amikor azonban megpróbálta megölelni a barátnőjét, ő elhúzódott előle.

„Sandra erre azzal védekezett, hogy az aggodalmai jogosak voltak, és tett egy megjegyzést, miszerint az én országomból származó nők nagyobb valószínűséggel tesznek ilyet” A nő ezután közölte Sandrával, hogy a barátságuknak vége, és keressen másik helyszínt az esküvőjéhez.

Azóta Sandra és az édesanyja is üzenetekkel bombázták, hogy használhassák a birtokát, mert nem találtak másik helyszínt, de ő nemet mondott, ezért végül le kellett mondaniuk az esküvőt, és őt hibáztatták ezért. Azt is elárulta, hogy nem sokkal később Sandra és Andres szakítottak.

A fórum felhasználói jogosnak találták a nő felháborodását, és egyetértettek vele, amiért véget vetett a barátságuknak.

„Az esküvő azért lett lefújva, mert hűtlenséggel vádolta meg a vőlegényét, majd megsértette a te és a vőlegénye kultúráját azzal, hogy arra célzott, hogy az említett kultúrából származó nők nem tisztelik a kapcsolatokat” – írta egy hozzászóló, akivel többen is egyetértettek.

„Rávette a vőlegényét, hogy csináltasson DNS-tesztet egy olyan nővel közös gyereke miatt, akivel soha nem volt együtt, és aztán a nőt hibáztatja a házassága felbontásáért? A kognitív disszonancia és a tudatlanság itt nagyon mélyre megy” – tette hozzá egy másik felhasználó is.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet