KezdőlapVilágA nő úgy döntött, hogy soha nem hagyja egyedül a lányát egy...

A nő úgy döntött, hogy soha nem hagyja egyedül a lányát egy férfival, a családtagokat is beleértve

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Audrey egy kétgyermekes anyuka, aki rendszeresen oszt meg videókat a TikTokon ellentmondásos nevelési módszereiről, és bár tudja, hogy sokan nem értenek egyet vele, azt mondja, a gyerekei érdekeit helyezi előtérbe, és nem hajlandó változtatni a szabályain, többek között azon sem, hogy soha nem hagyja egyedül a lányát egy férfival, még akkor sem, ha közeli hozzátartozóról van szó.

Audrey első számú nevelési szabálya, hogy soha nem hagyja egyedül a lányát egy férfival, legyen szó akár nagyapáról, nagybácsiról vagy unokatestvérről.

Ami azt illeti, hogy kinek engedné meg, hogy vigyázzon a gyerekeire azokon a napokon, amikor el kell mennie otthonról, azt mondta, csak egy ember van, akiben tökéletesen megbízik, ez pedig az édesanyja.

Az édesanya második szabálya arra vonatkozik, hogy ugyanazok a feltételek érvényesek a fiára és a lányára minden esetben. Ebbe például az is beletartozik, hogy amikor nagyobbak lesznek, ugyanabban az időben kell hazaérniük, ha szórakozni mennek.

„Mindkettőjüket egyformán kezelem” – mondta, hozzátéve, hogy szülőként soha nem fogja ráerőltetni a tiszteletet a gyerekeire – azt ugyanis ki kell érdemelni. Ha valaki nem tiszteli őket, akkor nekik sem kell tisztelniük az illetőt.

Harmadik szabálya, hogy a gyerekeinek mindig őszintének kell lenniük vele, és nem szabad titkolózniuk előtte. Azt szeretné, ha a gyerekei azt is elmondanák, ha valaki arra kérné őket, hogy tartsanak titokban valamit előtte, és ezért például különböző finomságokat, vagy játékokat kínálnának fel nekik cserébe. Ha ez kiderülne valakiről, egészen biztosan nem engedné az illetőt többé a gyerekek közelébe.

Ugyanakkor azt is kijelentette, hogy a gyerekei soha nem lesznek kötelesek megölelni és megpuszilni a rokonaikat, ha nincs ehhez kedvük, mivel joguk van a saját személyes terükhöz, és ezt mindenkinek tiszteletben kell tartania.

Audrey szerint a legtöbben aránytalanul nagy figyelmet fordítanak az idegenek jelentette veszélyre, míg a családtagok, ismerősök jelentette veszélyt sokan elhanyagolják, pedig sok esetben éppen innen ered a baj.

Ezeken a szabályokon kívül Audrey bizonyos más szokásokat is bevezetett: többek között úgynevezett „mentális egészség napot” tart a gyerekeivel, hogy segítsen nekik megérteni és feldolgozni az érzéseiket, ugyanakkor nem szándékszik a hagyományos tanügyi rendszerbe adni őket, és ha betegek, előbb természetes gyógymódokkal próbálkozik, mielőtt gyógyszerekhez fordulna.

Az édesanya azzal is tökéletesen tisztában van, hogy példát kell mutatnia a gyerekeinek.

„Arra tanítom a lányomat, hogy álljon ki magáért, szabjon határokat, és mondjon nemet. Soha nem fogok előtte rosszat mondani magamról, és nem teszek megjegyzéseket a külsejére vagy a testképére” – mondta.

A közösségi oldal felhasználói eltérő módon reagáltak az édesanya egyedi nézeteire, és míg egyesek nagyjából egyetértettek vele, mások szerint bizonyos esetekben túlzásba esik, és sokan például arra is kíváncsiak lennének, vajon a gyerekek apjára is vonatkozik-e az első számú szabály – vagyis egyedül maradhat-e a lányával vagy sem.

Audrey egy másik videóban világossá tette, hogy nem érdekli őt mások véleménye, és ragaszkodik a szabályaihoz, mert azok a gyerekei érdekeit helyezik előtérbe.

Azt is tisztázta, hogy bár megoszt részleteket a gyerekei életéről az interneten, soha nem oszt meg semmit valós időben, hogy megvédje őket a potenciális veszélyektől, és soha nem hozná őket kényelmetlen helyzetbe.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet