KezdőlapVilágAz édesanya soha többé nem hagyja az apjának, hogy az unokájára vigyázzon,...

Az édesanya soha többé nem hagyja az apjának, hogy az unokájára vigyázzon, miután meglátta a házi kamerán mit csinált a férfi

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A szülők számára a nyaralás stresszes lehet, akár magukkal viszik a gyerekeiket, akár otthon hagyják őket valaki más gondjaiban. Ha a nagyszülők a közelben laknak, és segíteni tudnak, az sokszor megnyugtató lehet, de bizonyos esetekben ez sem tökéletes megoldás, legalábbis egy édesanya ezt tapasztalta.

Amikor Molly Madfis és a férje elutaztak egy pihentető nyaralásra, a nő édesapja vállalta, hogy vigyáz a pár kisfiára. Bár a szülők kezdetben örültek ennek a lehetőségnek, később kiderült, hogy a dolgok nem alakultak olyan zökkenőmentesen, mint gondolták.

Madfis egy TikTok videóban osztotta meg a történteket, és bevallotta, hogy a jövőben valószínűleg nem bízza az édesapja gondjaira a fiát.

A csengőkamera felvételei, amiket a nő a videóban is megosztott, azt mutatták, hogy a nagyapa elindult ugyan az unokájával az iskolába, de 30 perc késéssel, és a kisfiúnál nem volt hátizsák.

Ezután az anyuka megosztott egy képernyőfotót az apjával váltott üzenetekről, amik szintén arra utaltak, hogy nem volt teljesen ura a helyzetnek, és szinte minden lépésnél elbizonytalanodott.

Az édesapja többek között megkérdezte, hogy készíthet pirítóst a sütőben, mire a nő pontos utasításokat adott arról, melyik opciót kell használnia, de az édesapja láthatóan nem tudta értelmezni a kapott magyarázatot, és bár végül megoldotta a helyzetet, az édesanya egyre frusztráltabb lett, és aggódni kezdett, hogy talán nem a megfelelő személy gondjaira bízta a fiát.

@almostmakesperfect never again #fyp ♬ Runaway Train (2022 Remaster) – Soul Asylum

Az édesapja a továbbiakban is különböző kérdésekkel bombázta, olyan apróságokról is, mint például, hogy hol találja a tejfölt, vagy be kellene-e tennie a hűtőbe a maradék pizzát. Amikor pedig a lánya megkérte, hogy küldjön néhány fotót a fiáról, nem volt hajlandó erre.

„Tudnál küldeni néhány képet Arlóról ma este?” – írta a nő a videóban, majd az apja válaszát is megosztotta, ami így hangzott: „Miért? Tudod, hogy néz ki.”

Madfis végül megkérte egy másik rokonát, hogy titokban készítsen egy képet az apjáról, és a fotón az látható, amint a nagyapa éppen nyugodtan sörözik. Az igazsághoz azonban az is hozzátartozik, hogy ekkor már más családtagok is jelen voltak, és nem volt egyedül a kisfiúval.

Bár Madfis úgy érezte, nem tudja többé nyugodtan az édesapja gondjaira bízni a kisfiát, többen felhívták a figyelmet arra is, hogy egy hasonló helyzetben rengeteg apróság közrejátszhat.

Előfordulhat például, hogy a nagyapa is ideges volt, mert először bízták a gondjaira az unokáját, és azért kérdezett rá mindenre, mert biztos akart lenni a dolgában. Ugyanakkor annak is több oka lehetett, miért indultak el késve az iskolába – egyesek például azzal érveltek, hogy a gyerek talán nem akart hallgatni a nagyapjára, és nem volt hajlandó időben elkészülni, vagy egyszerűen mindketten elaludtak.

Sokak szerint Madfisnek adnia kéne az apjának még egy esélyt, mivel a nagyszülőkkel töltött idő fontos lehet a gyerekek számára. Tanulmányok szerint azok a gyerekek, akiknek lehetőségük van időt tölteni a nagyszüleikkel, általában kevesebb érzelmi és viselkedési problémával küzdenek, és értékes életleckéket tanulnak meg.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet