KezdőlapVilág„Egy hollywoodi sztár reinkarnációja vagyok - senki sem hisz nekem, amíg nem...

„Egy hollywoodi sztár reinkarnációja vagyok – senki sem hisz nekem, amíg nem idézem fel tökéletesen az emlékeimet… beleértve a halálomat is”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy tízéves kisfiú azt állította, hogy ő egy hollywoodi sztár reinkarnációja, miután tökéletesen felidézte előző élete eseményeit. Végül még a színész lánya is megerősítette a felidézett emlékek hitelességét, és egy gyerekpszichiáter is elfogadta a kisfiú állításait.

Az amerikai Oklahomából származó Ryan Hammond ragaszkodott ahhoz, hogy híres színész volt az 1940-es és 1950-es években. 2015-ben, 10 évesen részletesen beszámolt az „előző életéhez tartozó” dolgokról, többek között arról is, hogy Marilyn Monroe testőrei állítólag megütötték.

Sőt, azt mondta, arra is pontosan emlékszik, hogy halt meg – elmesélte, hogy felrobbant a szíve, és elindult a fény felé.

„Egy hollywoodi sztár reinkarnációja vagyok - senki sem hisz nekem, amíg nem idézem fel tökéletesen az emlékeimet... beleértve a halálomat is”
Ryan Hammond azt állítja, hogy ő egy 40 évvel korábban meghalt ember reinkarnációja – Fotó: NBC News

Az emlékek, amelyeket Ryan felidézett, az 1964-ben elhunyt Marty Martyn életének részletei voltak. Marty karrierje szerényen indult, de később megtapasztalta a sikert. Ötször nősült meg, és fényűző életet élt New Yorkban, de rendszeresen nyaralt Párizsban is.

Martyn 1964-ben agyvérzést kapott, és nem sokkal később, 61 éves korában elhunyt. Ryan azonban magabiztosan állítja, hogy ő a színész reinkarnációja.

Azt állítja, 3 éves kora óta vannak emlékei előző életéről, és többször is könyörgött az édesanyjának, hogy vigye el Los Angelesbe, meglátogatni „a másik családját.”

Érthető módon a szülei először nem hittek neki, mígnem azonnal „fel nem ismerte önmagát” egy Hollywood aranykoráról szóló könyvben. Édesanyja azért vette meg Ryannek a könyvet, hogy segítsen neki válaszokat találni, de megdöbbent, amikor a fiú rámutatott egy Martyról készült fotóra, és magabiztosan azt állította, hogy ő van a képen.

„Egy hollywoodi sztár reinkarnációja vagyok - senki sem hisz nekem, amíg nem idézem fel tökéletesen az emlékeimet... beleértve a halálomat is”
Marty Martyn ismert filmstatiszta és hollywoodi ügynök volt – Fotó: NBC News

Ryan esetéről egy dokumentumfilm is készült, és a stáb segített a családnak kapcsolatba lépni Marty lányával, aki megerősítette a Ryan által felidézett emlékek hitelességét.

Ekkor fordult Ryan édesanyja Dr. Jim Tucker gyermekpszichiáterhez, aki szintén elhitte a fiú állításait. Erre a következtetésre azután jutott, miután Ryannek sikerült felsorolnia 55 olyan dolgot Marty életéről, ami tökéletesen igaznak bizonyult.

„A világ egyszerűen nem úgy működik, ahogy gondoljuk vagy feltételezzük. Az általam vizsgált esetek nem férnek bele abba a normális magyarázatba, ahogyan a világot érzékeljük” – magyarázta a pszichiáter, aki lenyűgözőnek találja Ryan esetét.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet