KezdőlapVilág„Egy vízvezeték-szerelővel jártam, de amikor szakítottunk, ellopta a vécémet, amíg aludtam”

„Egy vízvezeték-szerelővel jártam, de amikor szakítottunk, ellopta a vécémet, amíg aludtam”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az emberek sokszor meggondolatlan dolgokat cselekednek, főként akkor, ha a bosszúvágy vezérli őket. Egy szerelmi kapcsolat vége együtt szokott járni némi frusztrációval, értetlenséggel, szívfájdalommal, pláne ha derült égből villámcsapásként ér minket. De az még nem jogosít fel arra, hogy gyerekesen viselkedjünk…

Egy nő arról számolt be a Reddit-en, hogy nem tudta eldönteni, sírjon vagy nevessen, miután a vízvezeték-szerelő barátja ellopta a vécéjét a szakításuk után. Azt állította, a szomszédban lévő gyorsétkezdébe kellett rohannia, valahányszor ki kellett mennie a mosdóba.

Elmagyarázta, a férfi nagyon fukar volt, sosem fizetett, még a számlákba sem pótolt, ezért tett pontot a kapcsolatuk végére. Egy ilyen partnert ugyanis nem szeretne maga mellett tudni hosszútávon.

A nő azt mesélte, nem sokkal a szakításuk után ő elment lefeküdni, a barátját pedig hagyta, hogy nyugodtan szedje össze a holmiját. Azonban elaludt, és amikor felébredt, felfedezte, hogy hiányzik a vécécsészéje!

„Tegnap szakítottam a barátommal. Elaludtam, amíg ő pakolt, és ellopta a vécémet. Engedéllyel rendelkező vízvezeték-szerelő, szóval tudta, mit csinál. Nem fogok hazudni, nevettem rajta. Minden szakítás egyre érdekesebbé válik” – fogalmazott hitetlenkedve.

Az ellopott WC helye és az új WC – Fotó: Imgur

„Semmi értelme nincs vele kapcsolatban maradni. Ő a legfösvényebb ember, akivel valaha találkoztam. Nem hajlandó borravalót adni a felszolgálóknak az éttermekben, mert Japánban így szokás (szerinte), és az egész együttélésünk alatt nem fizette ki a villanyszámlát” – fejtette ki a nő.

Azóta a „meglopott” nő keresett egy másik vízvezeték-szerelőt, aki beszerelt neki egy vadonatúj vécét. De meg kell hagyni, a helyzet enyhén szólva röhejes. És ezzel a felhasználók is egyetértettek.

Mivel képeket is mellékelt a nő, az olvasók fantáziája beindult: volt, aki kihasználná az alkalmat arra, hogy a vécé mögötti falat újrafesse, volt, aki tovább gondolta a témát, és egy „rendőrségi nyomozási akciót” vázolt fel az eltűnt vécécsésze ügyében.

Míg volt, aki szerint a férfi a vécépapírt is elvitte, hiszen a guriga teljesen üresen áll a tartóban…

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet