Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Nekik a 90-60-90-es sziluett nem számít. Elemben az eltorzult fogak, egyedi szemöldökök vagy a plusz kilók igen.

Eldeformálódott fogak és ajkak, vagy plusz kilók. 5 dolog, mely a világ különböző részein szépnek számít.

Attól függően, hogy milyen országban, kultúrában születtek, az emberek mindig is követnek valamiféle hagyományokat és mindig hisznek valamiben. Azonban egyesek igazán meglepőek is lehetnek.

A Bright Side összeállítása alapján, ami nekünk szép és vonzó, a világ másik felén épp az ellenkezőjét jelentené. Ott nem az a fontos, hogy egy embernek egészséges fogai legyenek, vagy szép karcsú, modell alakú és gondosan barnított bőrű legyen. Viszont térjünk is a lényegre.

Japán – a deformált fogak

Japánban a deformált fogakat „yaeba”- nak nevezik, és igencsak szépnek tekintik azokat, akiknek a szemfogaik kifele állnak, vagy épp görbék.

Dél-Korea – Szív alakú arc

Dél-Koreában a plasztikai sebészet igencsak gyakori jelenségnek számít. A legtöbb város ki is van plakátozva, annak érdekében, hogy ezt a fajta gyakorlatot reklámozzák. Az embereket arra ösztönzik, hogy változtassák meg megjelenésüket, feküdjenek kés alá, hogy szív alakú arcuk lehessen, ugyanis, Dél-Koreában ez a legkívánatosabb fizikai jellemző, mellyel egy nő rendelkezhet.

Felesleges kilók – Mauritánia

Ebben az afrikai országban, a nőknek esélyük sincs arra, hogy modell testalkattal férfit kapjanak maguk mellé. Annak érdekében, hogy a lányok vonzóak legyenek, a szüleik kiadós táplálékokkal bővítik az étrendjüket, amely meghaladhatja a napi 16.000 kalóriát is. Ennek a hagyománynak köszönhetően, nagyon sok fiatal gyomorpanaszokkal küszködik.

Sápadt bőr – Kína, Thaiföld

Az abszolút minőségi szépség. Így van nyilvántartva Ázsia különböző részein a sápadt bőr. Ha itt készülsz arckrémet vásárolni, nehéz dolgod lesz, ugyanis nehéz olyan kozmetikumokat találni, melyek nem tartalmaznak fehérítő összetevőket.

A fehérítő krémek mellett, nagyon sok kínai megtagadja, hogy a napon tartózkodjon és barnuljon, hiszen így búcsút mondhat szép fehér bőrének.

Eltorzult ajkak – Mursi Törzs

A Mursi nők fehérre festik az arcukat és a testüket, azonban egy másik fontos részlet is magára vonja a figyelmet. Ez nem más, mint az ajkak. Az ajkaikat 15 éves korukban megvágják, annak érdekében, hogy óriási fakorongokat rakjanak közéjük.

Az első ilyen lemez vagy korong, agyagból készül. Ezt azonban kicserélik egy másikra, mielőtt a nő férjhez menne. Annak ellenére, hogy ez egy olyan szokás, amelyet a civilizált világ elutasít, és barbár szokásnak vall, a Mursi törzs egy erős közösség, ahol a nők jelentik a törzs értékeit.

Egyedi szemöldökök – Tádzsikisztán

Tádzsikisztán esetében, különleges és egyedi szemöldökökről beszélhetünk. Emellett, a nagyon hosszú nyak is megkülönbözteti őket a világ többi részétől.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!