Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Molnár Anikó közösségi oldalán fakadt ki.

Gesztesi Károly januárban hunyt el, temetése is az év első hónapjában történt, ám még a síremléke nem készült el, a sírját sem gondozzák rendszeresen. A minap ezen akart javítani Molnár Anikó, aki közösségi oldalára is felrakott egy képet a néhai színész elhanyagolt hírhelyéről.

Ez egyáltalán nem tetszett Gesztesi Károly exfeleségének, és feljelentette az egykori valóságshow szereplőnek. Molnár Anikó közösségi oldalán dühöng.

“Igaza van az exnek! Jó volt az úgy, jó volt az a félbevágott petpalack! És az a 3 muskátli egy mécsessel, valóban felháborító! És igen, ha már tiszteletünket tettük egy sírnál virággal és mécsessel, egy szétrohadt virágot leszedtünk róla, hogy ne rondítsa az összképet, naná, hogy fel kell jelenteni! Hajrá, hisz majdnem embert öltünk, akkora a vétkünk! Így legyél jófej, így segíts, így tegyél bármi jót is ebben az elb@szott lelkületű országban, úgyis te jössz ki szarul belőle! Öregasszonyok irogatnak nekem, hogy el kellene törni a kezem, hogy fel kellene pofozni, hogy agyhalott ribanc vagyok és még sorolhatnám, mert virágot és mécsest vittünk egy sírra és ha már ott voltunk, leszedtük a sírról a gazt, hogy szép legyen… Igaza van az exnek, futás a rendőrségre!” – írta Molnár Anikó.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!