KezdőlapVilágÍgy néz ki most a 63 éves Lucelia Santos, a színésznő, aki...

Így néz ki most a 63 éves Lucelia Santos, a színésznő, aki Isaurát, a rabszolgalányt alakította

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A brazil szappanopera valóságos jelenség volt világszerte.

A Rabszolgasors volt az első latin-amerikai teleregény, ami eljutott Európába, így Magyarországra is, a Magyar Televízió 1986-ban tűzte műsorra először a sorozatot. A brazil szappanopera valóságos jelenség volt világszerte, több mint 80 országban sugározták, és a főszerepet alakító színésznő, Lucelia Santos, nemzetközi szupersztár lett.

A Rabszolgasors (eredeti címén Escrava Isaura) az 1970-es években készült Brazíliában, Kelet-Európa államaiba a 80-as évek végén, 90-es évek elején jutott el, és a nézőket lenyűgözte a rabszolgalány története, aki menekülni próbál a gonosz elnyomó földesúr, Leoncio elől.

A Rabszolgasors volt ugyanakkor az első, nem kínai szereplőkkel készült sorozat, amit a kínai televízió műsorra tűzött, és az első szappanopera, amelyet 1988 és 1989 között a Szovjetunióban sugároztak. A rabszolgalány története még az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában is nézők millióit nyűgözte le.

Lucelia Santos kétszer is pózolt a Playboyban, hogy kitörjön a „jókislány” szerepéből

Isaura, a rabszolgalány szerepe egy csapásra a világ egyik leghíresebb és legkedveltebb színésznőjévé tette Lucelia Santost, aki azonban hamarosan belefáradt a „jókislány” szerepébe. Annak érdekében, hogy megváltoztassa a róla kialakult képet, Lucelia Santos két alkalommal is pózolt meztelenül a Playboy magazinban, először 1980-ban. Az a szám, aminek a címlapján szerepelt, rendkívül jól fogyott, és a színésznő ezután más, ellentmondásosabb szerepeket is kapott, és bebizonyította, hogy képes összetett karaktereket is eljátszani.

Lucelia Santos sikeres karriert futott be szappanopera színésznőként, egészen az 1990-es évekig. De a pályafutása ezután sem ért véget, továbbra is szerepelt színházi produkciókban, és producerként is közreműködött különböző filmekben és sorozatokban.

A színésznő John Neschling brazil karmester felesége volt, de néhány év házasság után elváltak. Egy fiuk született, Pedro Neschling, aki édesanyjához hasonlóan szintén színész.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet