Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

A világ legnagyobb orcáit viselő nőként reklámozza magát az ukrán modell, akinek a fényképeit látván, sokan megbotránkoztak. Még sokkolóbbak a képek, ha megnézzük a nő eredeti arcát… a plasztikai műtétekkel teljesen megsemmisítette önmagát.

Anastasia Pokreshchuk egy átlagos 32 éves nő lenne, amennyiben hat évvel ezelőtt ne kezdett volna bele az arca teljes átalakításába. A modell egyik esztétikai műtétet a másik után végeztette el magán, és ma már világhírű lett a giga-orcáinak köszönhetően.

Anastasia nemrégiben olyan fotókat töltött fel magáról a közösségi oldalára, melyeken az arcvonásai még érintetlenek voltak. 26 éves volt, alig viselt sminket, hosszú haja és az arca is a természetes szépségében tündökölt. Azóta hat év telt el, a régi gyönyörű lánynak pedig nyoma sincs. A modell beismerte, egy vagyont költött arra, hogy ma így nézhessen ki. Nagyon büszke magára és arra, amit elért. Így érzi jól magát a bőrében.

Anastasia azt állítja, neki van a legnagyobb orcája a világon, és már régen elveszítette a fonalat azzal kapcsolatban, hogy hányszor feküdt kés alá, míg elérte a célját.

Az ukrán nő nemrégiben arra kérte a követőit, szavazzanak, melyik énje tetszik nekik a legjobban. Az egyik képen a természetes szépségű Anastasia pózolt, minimális sminkben, barna szemekkel, finom vonásokkal. A másik fotón pedig a túlplasztikázott énje díszelgett rózsaszín hajjal, színes kontaktlencsékkel, feltűnő sminkkel és eltorzított arcvonásokkal.

„Átalakulás 26 vagy 32. Melyiket választjátok?” – tette fel a kérdést a 250 ezer követőinek. Anastasia fotóit rengetegen kedvelték és kommentálták.

„Úgy nézel ki, mint egy Marvel-szuperhős.” – írta az egyik követő, mire a nő egy szívecskével reagált. Egy másik hozzászóló pedig ezt írta: „Nagyon szép vagy 26 évesen.” Erre Anastasia csak szimpla nemmel válaszolt.

Az ukrán modell átalakulása 26 éves korában kezdődött, amikortól többször fecskendeztek hialuronsavat az ajkaiba, illetve botoxszal töltötték fel a homlokát és az arcát. Befestette a haját, szembeszökő sminkre váltott, egyszóval teljesen átalakult. Bár sokan megvetik új külsője miatt, a nő imádja az arcát.

„Miután átestem az első injekciókon, és láttam az eredményeket, beleszerettem a folyamatba. Megértem, hogy ez a többi embernek furcsa és felfoghatatlan, de nem érdekel.” – fogalmazott Anastasia.