Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Aki gyakran szenved migrénes fejfájásban, tudja, hogy a probléma az egész életét meg tudja keseríteni.

so-citromleve

Érdemes megismerkedni az alternatív gyógymódokkal, hiszen rendszeres alkalmazásuk által könnyen megszabadulhatunk a hasogató fejfájástól. Felejtsük el a fájdalomcsillapítót, hiszen az alábbi keverék percek alatt enyhíti a fejfáját.

Sokszor éri kritika és támadás a hagyományos népi gyógyászatot, azonban a döntés a mi kezünkben van. Próbáljuk ki mindkettőt, és döntsük el, hogy a fájdalomcsillapítót vagy az alábbi gyógymódot választjuk.

A természetes fájdalomcsillapító keverék nagyon egyszerű, mindössze sóra és citromlére lesz szükségünk.

Fontos, hogy jó minőségű sót válasszunk. A himalájai só tartalmazza a legtöbb értékes, és könnyen hasznosítható ásványi anyagot. Enyhíti a fejfájást, a migrént, erősíti az idegrendszert, és normalizálja a szervezet sav-bázis egyensúlyát.

Ezt már olvastad? Hihetetlen egészségügyi hatása van a cukor és só keverékének

Szóval annyit kell tennünk mindössze, hogy készítünk egy pohár frissen facsart citromlevet, és hozzákeverünk két teáskanál sót. Öntsük át egy nagyobb pohárba, és adjunk hozzá vizet. Egyszerre kell elfogyasztani az egészet. Az íze egy kicsit kellemetlen, de gondoljunk arra, hogy nagyon hatékony, és megéri kipróbálni.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!