KezdőlapVilágMarsi Anikó szerint ő és Gönczi Gábor sokkal jobbak, mint Erős Antónia...

Marsi Anikó szerint ő és Gönczi Gábor sokkal jobbak, mint Erős Antónia és Szellő István az RTL Híradóban

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Marsi Anikó és Gönczi Gábor a Blikk adásának vendége volt, ahol a híradós kijelentette, ő és Gönczi Gábor vérprofi televíziósok, kijelentette, sokkal jobb páros, mint Erős Antónia és Szellő István az RTL Híradóban.

Marsi Anikó és híradóstársa, Gönczi Gábor voltak a Blikk videós interjújának vendégei, ahol a Tények bemondónője elárulta, sokkal jobb párosnak tartja magát Gönczi Gáborral, mint az RTL híradósai, Erős Antónia és Szellő István.

„Szerintem mi sokkal jobb páros vagyunk” – mondta Marsi Anikó, amikor a Blikk műsorvezetője felhozta, hogy ők már legalább olyan jó páros, mint az Szellő-Erős az RTL-en.

„Azt gondolom, hogy a Gáborral annyi mindent éltünk meg együtt, közösen építettük fel a város másik oldalán azt a műsort, voltak rajtunk kívül még néhányan ugyan ebben a csapatban, de hát minden mozzanatát láttuk a műsornak, minden másodpercét végig követtük, ennél nem tud szorosabb lenni egy kapcsolat” – mondta Marsi Anikó, aki már 25 éve dolgozik együtt Gönczi Gáborral. Gönczi Gábor elmondta, hisz abban, amit csinál, és szerinte „jó irányba megyünk”.

„Volt az elmúlt huszonöt évben pár dolog, amire úgy éreztem, ez nem én vagyok, nem is volt jó. Én úgy gondolom a helyemen vagyok, azt csinálok, amit szeretek, hiszek benne, abban is hiszek, amilyen irányba megyünk” – fogalmazta a Tények híradósa.

„Én rendkívül szerénytelenül azt gondolom, hogy mi vérprofi televíziósok vagyunk, a Gábor is, és én is. Mi ez a szakmát tanultuk és űzzük is. Nem csak annyi feladatunk van, hogy beüljünk egy kamera elé és elmondjunk súgógépről öt mondatot, hanem ennél sokkal több dologra képesek vagyunk. Magas színvonalon” – vallotta be őszintén Marsi Anikó.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet