Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Pécsi Ildikó nem hagyja annyiba a dolgot.

Nemrég írtunk arról, hogy véget ért a per Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla között, ami már hosszú évek óta húzódott. Tavaly áprilisban a bíróság úgy döntött, Pártos Csillának és fiának menni kell a színésznő budai házából, ám az unoka nem hagyta el a házat.

Idén májusban végrehajtó lakoltatta ki a Kossuth-díjas színésznő unokáját, aki azonban kis időre rá ismét lefoglalta az ingatlant. Pécsi Ildikó, aki nemrég azt mondta, szóba sem akar állni egykori menyével és unokájával, most feljelentést tett.

“Feljelentést tettem a rendőrségen, mert jogtalanul lakik ott az unokám. Ebben szép lassan tönkremegy az ember. Nehéz a helyzet, hiszen úgy tűnik, valakinek mindent szabad. Szerintem ezt nem magától találta ki az unokám, de kérdés, kire hallgat ennyire. Igazából már a válasz sem érdekel, mindegy, csak legyen vége! Nagyon kell vigyáznom magamra és Édesjólajosomra is, életben kellene valahogy maradnunk” – nyilatkozta Pécsi Ildikó a Blikknek.

Pécsi Ildikó ügyvédje, dr. Magyar György szerint a rendőrségi feljelentést követően a színésznőnek hamarosan meghallgatásra kell mennie, és ezzel a családi dráma tovább folytatódik.

“Ildikó magánindítványt nyújtott be a rendőrségnek magánlaksértés miatt. Elektronikusan és postán is eljuttatta a hatóságnak, s most várni kell, hogy a hatóság elkezdje a nyomozást. Adatokat kell gyűjteni, és minden bizonnyal meghallgatják Ildikót, valamint az unokáját is” – nyilatkozott a lapnak dr. Magyar György.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!