KezdőlapHobbySzedett egy zsák tobozt az erdőből, majd elképesztően szépet készített belőlük!

Szedett egy zsák tobozt az erdőből, majd elképesztően szépet készített belőlük!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Lassan itt az adventi időszak, és bár az időjárás inkább tavaszias, a szívünkben azért kezd belopakodni a téli ünnepi esték hangulata.

fenyotoboz

Készítsünk adventi koszorút, ablak- és ajtódíszt, vagy karácsonyfa dekorációt. A fenyőtoboz kiváló kellék lehet bármilyen ünnepi dekoráció elkészítéséhez.

Az alábbiakban számos példát találhatunk arra, hogyan használjuk fel a fenyőtobozt. Készítsük el bármelyik ötletes dekorációt, sőt lepjük meg a barátainkat is az adventi időszakban egy kedves ajtódísszel.

1. Karácsonyi girland – csupán kendercérnára és egy pár tobozra lesz szükségünk hozzá. Díszíthetjük a természetes girlanddal a lakás bármilyek szegletét.

toboz1

2. Hóborította gyertyatartó – a befőttes üveg dekoráláshoz válasszunk kisebb tobozokat, a végén pedig fújjunk rájuk egy kevés hó spray-el.

toboz2

3. Színes felakasztható díszek – kössünk a tobozokra egy-egy színes, vékony szalagot, így bárhová felakaszthatjuk az ünnepi hangulat fokozása érdekében.

toboz3

4. Téli koszorú – itt csak a fantázia szab határt. Minél több színes termésre lesz szükségünk, egy moha koszorú alapra, és egy ragasztópisztolyra.

toboz4

5. Kis karácsonyfák tobozból – ültessük be a tobozokat egy kisebb cserépbe, majd a tetejükre ragasszunk egy-egy méretes ezüst csillagot. Jöhet is a karácsony!

toboz5

6. Toboz-bagoly – ennek a gyerekek fognak a legjobban örvendeni. Vágjuk ki filcből a bagoly-alkatrészeket, és egy ragasztópisztoly segítségével rögzítsük a tobozra.

toboz6

7. Színes tobozok – fújjuk le a tobozokat különböző színű festékspray-el, majd száradás után helyezzük őket egy nagy üvegbe. Remek asztali dekoráció.

toboz7

 

8. Óriási karácsonyfa – számos tobozra lesz szükségünk. Ragasszuk őket fenyőfa formában egymásra.

toboz8

9. Toboz tündérek – színes filc segítségével készíthetünk akár tündért, télapót, de a napkeleti bölcseket is megformázhatjuk.

toboz9

10. Egyszerű és elegáns karácsonyi dísz – a karácsonyfa legszebb éke lehet, és gyorsan elkészíthető.

toboz10

11. Asztali dísz – egy nagy vázába vagy kaspóba helyezzünk el egymáshoz ragasztott tobozokat.

toboz12

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet