Két tojást csavar sonka, csirkemell és sajt közé. Az eredmény? A legízletesebb falatot, amit valaha is ettél!

0
24665

Azt mondják, minden nőnek ismernie kell legalább egy olyan receptet, mellyel lenyűgözheti a vendégseregét. Akár egyszerű, akár bonyolultabb az ételköltemény, a lényeg úgyis az íze marad. Minél ínycsiklandozóbban mutat ugyanis a tányéron, annál inkább meghódítja a pocakokat! Az alábbiakban is egy ilyen finomságot ajánlunk a figyelmedbe, mely kézenfekvő alapanyagokból készül, de a zamatától te is megnyalod mind a tíz ujjadat!

Különösebb erőfeszítés nem kell hozzá, és idő szempontjából sem igényes. Elég, ha kinyitod a hűtőszekrényt, és kiemelsz belőle 2 tojást, egy csirkemellet, néhány szelet sonkát és sajtot. Ezután pedig készülj fel a legcsodásabb gasztro-élményre, melyet valaha is megtapasztaltál!

Kezdd azzal, hogy a csirkemellet vékonyra szeled, aztán helyezd rá a két szelet sonkát, sajtot, majd végül a két főtt tojást. Csavard fel ügyesen, és kösd át egy (ételek készítéséhez alkalmas) cérnával.

A kapott „csomagot” dugd be a sütőbe, sóval, borssal, hagymakarikákkal és fehér borral fűszerezve. Körülbelül egy óra alatt készül el, 190 fokon. Szeletelve tálald.

Hm… már érzed az illatát?

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Írd be a neved