Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kétmilliós csalás miatt ült a vádlottak padján Zalatnay Sarolta, aki szerdán egy év és hat hónap felfüggesztett börtöntüntetést kapott.

zalatnay-cini

Szerdán tárgyalták Zalatnay Sarolta ügyét a Budaörsi Járásbíróságon, a vád ellene nagyobb kárt okozó, folytatólagosan elkövetett csalás. Az énekesnőt a bíróság bűnösnek találta. Az ítéletet három évre felfüggesztette a bíróság.

Zalatnay Sarolta a Csillagszem Állatvédelmi Alapítvány elnökétől, Abonyi Mónikától kért kölcsön. Első ízben 500 ezer forintot, majd később több részletben összesen 1 millió 940 ezer forintot kapott. Abonyi Mónikát azzal hitegette az énekesnő, hogy lánya hamarosan örökséget kap, ebből fogja majd visszafizetni a tartozását. A pénzt azonban nem adta vissza.

A bíróság enyhítő körülményként vette figyelembe Zalatnay korát és azt is, hogy a bűncselekmény 5 évvel ezelőtt történt. A majdnem 2 millió forint összeget az énekesnőnek vissza kell majd fizetnie, továbbá a bűnügyi költségek is rá hárulnak.

Zalatnay Sarolta fellebbezést nyújtott be az ítélet ellen.