Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Sok párkapcsolat azért ér véget, mert elmúlik a szerelem, azonban vannak olyanok is, akik, bár már nem élnek rózsaszín ködben, mégis úgy érzik, hogy egy életre összetartoznak.

Azok a párok, akiket igazából egymásnak teremtett az ég, mindig és minden körülmények között kitartanak egymás mellett. A sztárvilágban is akadnak ilyen párok, mos 10-et mutatunk be nektek, lehet követni a példájukat.

Adriano Celentano és Claudia Mori (51 éve együtt)

Szerelmük története fél évszázada tart, annyira erős a köztük levő kötelék, hogy minden próbát kiálltak. Barátaik és ismerőseik csodálattal tekintenek rájuk. “Olyan régóta vannak együtt, és még mindig bolondulnak egymásért” – mesélte egy közeli ismerős.

Keith Richards és Patti Hansen (37 éve együtt)

Keith és Patti tökéletes összhangban éltek az elmúlt 37 évben Együtt sok nehézséget legyőztek, mindenben támogatták egymást. “Keith megmentett. Szerelme és az, hogy mennyire figyelt rám pozitív energiával töltött el, reményt keltett és megmentett a depressziótól ”– mondja Hansen.

Michael Caine és Shakira Baksh (43 éve együtt)

Michael Caine először egy tévéreklámban látta meg Shakira Baksh-t. Annyira lenyűgözte a szépsége, hogy azonnal felvette vele a kapcsolatot. 43 éve élnek boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatban.

Ozzy Osbourne és Sharon Osbourne (37 éve együtt)

Amikor Ozzyt kizárták a zenekarból, Sharon saját kezébe vette karrierjét, és ezzel elkezdődött az életre szóló romantikus kapcsolatot kettőjük között. Három év múlva összeházasodtak, és három gyermekük született. Minden nehézség ellenére még mindig együtt vannak. “Az életemnél is jobban szeretem őt” – mondja Ozzy.

Samuel L. Jackson és LaTanya Richardson (36 éve együtt)

Házasságuk alatt minden lehetséges nehézséggel szembesültek már. “Ha 30 éve házas az ember, akkor minden bizonnyal joga van azt mondani, hogy “A francba is”, és kilép a kapcsolatból. De mondhatod azt is, hogy “A francba is, sajnálom”, és nem lépsz ki” – mesélte Samuel.

Sting és Trudie Styler (34 éve együtt)

1982-ben találkoztak és azóta elválaszthatatlanok egymástól. Sting: „Soha nem gondoltam, hogy szenvedélyesen fogok szeretni egyetlen embert egy életen át. Az élet összehasonlíthatatlanul jobbá válik, ha csak egy ember szeretsz és fordítva. ”

Jamie Lee Curtis és Christopher Guest (32 éve együtt)

Amikor Jamie Lee Curtis meglátta Guest fotóját egy magazinban, azt mondta barátjának: “Feleségül megyek ehhez a sráchoz!” Nem sokkal a találkozásuk után szerelmesek lettek és összeházasodtak. Szerelem volt első látásra!

Kevin Bacon és Kyra Sedgwick (28 éve együtt)

Kevinnek sok idejébe telt, míg meghódította Kyra szívét, mert a lányt kezdetben egyáltalán nem izgatta a kapcsolat. De Bacon soha nem adta fel, 28 éve élnek boldog házasságban és két gyermekük van.

Hugh Laurie és Jo Green (27 éve együtt)

Hugh Laurie és Jo Green megpróbál minél több időt együtt tölteni, még akkor is, ha házasságuk ideje alatt már sok próbát ki kellett álljanak “Jo és én tökéletesen kiegészítjük egymást. És úgy érzem, hogy az évek során sokkal közelebb kerültünk egymáshoz” – mondja Laurie.

Lisa Kudrow és Michel Stern (21 éve együtt)

1987-ben találkoztak, de Lisa kezdetben nem vette komolyan az egészet. Majd néhány év múlva újra találkoztak a “Jóbarátok” forgatásán, randevúzni kezdtek és hamar össze is házasodtak, majd egy fiuk született.



Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!