KezdőlapBulvár„14 évesen estem először teherbe - azóta még 10 gyerekem született, és...

„14 évesen estem először teherbe – azóta még 10 gyerekem született, és most újra babát várok”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A tizenegy gyerekes anyuka 14 éves korában esett először teherbe, és nemrég elárulta, hogy most várja a tizenkettedik babát.

A 36 éves New York-i Veronica Merritt a hétvégén egy Instagram bejegyzésben osztotta meg a nagy hírt a követőivel.

A #12kids hashtag használatával az anyuka közzétett egy videót az ultrahangvizsgálatról, bár a monitor alatti tábla arra kéri az embereket, hogy ne készítsenek felvételeket. Veronica azonban nem tudott uralkodni az izgalmán, és azt írta: „Az igazságtalan szabályokat meg kell szegni. Vagy valami ilyesmi.”

Veronica még iskolába járt, amikor teherbe esett legidősebb gyerekével, a most 21 éves Victoriával. Azóta pedig még 10 gyereknek adott életet: Andrew 16, Adam 15, Mara 13, Dash 12, Darla 10, Marvelous 8, Martalya 6, Amelia 4, Delilah 3, Donovan pedig 1 éves.

Veronica arról is mesélt, hogy ment férjhez, majd vált el két legidősebb gyereke édesapjától. Az anyuka ezután újból férjhez ment, és férjével, a 37 éves Martyval, közös gyerekeik születtek.

Veronica, aki megosztja családja mindennapjait az Instagramon és a TikTokon, azt mondja, egészségi állapota miatt soha nem szedett fogamzásgátlókat.

„Dicsérettel fejeztem be a középiskolát, és kétszer is próbálkoztam az egyetemmel, de mindkét alkalommal beteg lettem – problémáim vannak a veséimmel, és tavaly elveszítettem az egyik vesémet.” – mondta.

Az édesanya azt is elmondta, hogy összesen 17 gyereket szeretne. „A gyerekeim egy részét tudatosan beterveztük. De nem szedhetek hormonális fogamzásgátlót, mert a betegségem miatt hajlamos vagyok a vérrögképződésre. Nem zártam ki a lehetőséget, hogy még több gyerekem legyen. Szeretnék még hatot. Nyolc és fél évet töltöttem terhesen.”

Miután megosztotta a hírt legújabb terhességéről, Veronica 32 ezres rajongótábora elkezdett gratulálni neki és növekvő családjának.

„Gratulálok! Nem tudom, hogy bírsz el 11 gyerekkel, én egyel is alig boldogulok.” – írta az egyik hozzászóló. Egy mászik pedig azt írta: „Istenem! Gratulálok! Annyira örülök neked!” „Oh, gratulálunk! A mi 12. gyerekünk márciusban érkezik!” – állt egy harmadik kommentben.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet