KezdőlapBulvár1,5 millió forintos esküvőn ment feleségül saját magához, ám most ’válnia kell’,...

1,5 millió forintos esküvőn ment feleségül saját magához, ám most ’válnia kell’, mert megcsalta saját magát

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Bárki, aki randizott valaha, egyetért abban, hogy megtalálni az igazit egy elég komoly munka, mely több-kevesebb szívfájdalommal és csalódással jár. Van, aki kitartó marad, és tovább kutat – vagy észérvekkel meggyőzi magát és beéri kevesebbel, míg van, aki feladja, és a sorsra bízza a helyzetet. Egy nő azonban úgy döntött, a saját kezébe veszi az irányítást, és házasságot köt saját magával! Hisz ki lehetne számunkra a legideálisabb társ, mint mi magunk, nem igaz?

A floridai származású Danni Adams, aki most Los Angelesben él, egy háromezer dolláros álomesküvőt szervezett tavaly, hogy feleségül menjen saját magához. Az eseményen a családja és a barátai voltak jelen, akik támogatták őt a boldogságában. Csakhogy kiderült, Danni számára mégsem olyan rózsás az élet önmagával, a házassága ugyanis gallyra futott, és a nő végül a legaljasabb tettre vetemedett: megcsalta önmagát!

Igen, jól olvastad. Danni Adams a Love Don’t Judge (A szerelem nem ítélkezik) YouTube-csatornán mesélt a szerelmi életéről. A nő egyébként nagy közösségi média-rajongó, rengeteg tartalmat oszt meg a fiókjain keresztül, főként azután, hogy világhírnévre tett szert a „szologámia” hitvallójaként. A követői azonban nárcisztikusnak és önimádónak nevezik őt, amiért az „önszeretet útját” a maga egyéni módján járja.

1,5 millió forintos esküvőn ment feleségül saját magához, ám most ’válnia kell’, mert megcsalta saját magát
A család és a barátok körében mondott igent magának – Fotó: amapoundcake/Instagram

Danni testkép-trénerként és testpozitivitást sugalló szakemberként dolgozik, és közel ötvenezren követik őt az Instagramon. Azt írta az esküvője után a közösségi oldalára: „30 évesen összeházasodni önmagammal a legszebb döntés volt, amit magamnak tettem. Ez egy elkötelezettség volt arra, hogy tovább fejlődjek és gyógyuljak. Egy elkötelezettség arra, hogy az érzéseimet központba helyezem. Szeretem magam!”

A nő egy YouTube-csatornát is működtet, amelyre közel százezren iratkoztak fel. Ott a következőket árulta el: „Mindenki azt kérdezi, hogy el kell-e válnom magamtól, hogy hozzámehessek egy férfihoz, de az igazi kérdés az, hogy miért kell elveszítenem magam ahhoz, hogy férjhez menjek? Ha bármilyen okból el kell válnom magamtól, az nem nekem való!”

Dannit rengetegen ostorozzák a közösségi médiában a rendhagyó módszerei miatt.

„Azért ítélkeznek felettem, mert közel 4000 dollárt költöttem egy esküvőre, hogy összeházasodjak magammal. Az esküvő előtt néhány évet terápián töltöttem, és tényleg próbáltam megtalálni önmagam. Az önszeretet utam során abbahagytam az ivást, a pasizást, sok minőségi időt töltöttem magammal, randevúkra jártam. Csak tényleg rájöttem, mit szeretek” – érvelt a nő, aki kislány kora óta arról álmodozott, hogy egyszer megházasodik.

1,5 millió forintos esküvőn ment feleségül saját magához, ám most ’válnia kell’, mert megcsalta saját magát
Danni terápiára is járt, hogy még jobban megszeresse magát – Fotó: amapoundcake/Instagram

„Miért nem szerethetem magam? Miért ne vehetném el magam? Nem bántok ezzel senkit” – tette hozzá Danni, aki nem lát semmi kivetnivalót abban, hogy összeházasodott saját magával.

„Megterveztem az esküvőt, mielőtt bárkinek is szóltam volna róla, mert nem akartam, hogy bárki is eltántorítson attól, hogy feleségül vegyem magam” – mesélte, de ettől eltekintve mindenki jelen volt a nagy napon, akire számított. Aztán odasétált az oltárhoz, és tükörben mondta el a fogadalmát.

A közösségi média felhasználói azonban nem ennyire megértőek. „A legbántóbb komment, amit az interneten tapasztaltam, az volt, hogy az emberek azt mondták, magamat kell elvennem, mert senkinek sem kellek. Milyen üzeneteket küldünk a testesebb embereknek – hogy nem szerethetők, hogy méltatlanok? Ez nem igaz, akár holnap is férjhez mehetnék egy férfihoz” – vágott vissza a nő.

Hogy bizonyítson a vádaskodóknak, vagy sem, tény, hogy Danni azóta kissé eltántorodott a fogadalmától, és aktív randizásba kezdett. Természetesen a felhasználók azonnal megvádolták.

1,5 millió forintos esküvőn ment feleségül saját magához, ám most ’válnia kell’, mert megcsalta saját magát
Semmi kivetnivalót nem lát abba, hogy elvette saját magát – Fotó: amapoundcake/Instagram

„MIÉRT mész randizni, ha már ELŐRE házasodtál magaddal?! Ez nem CSALÁS?” – vetette fel a kérdést valaki. Míg egy másik felhasználó így védte Dannit: „Szereti magát és van önbizalma. Amíg boldog, addig csak ez számít. Attól, hogy utálod őt, nem leszel jobb ember”.

Egy harmadik pedig így erősített rá: „Ha én egy férfi lennék, aki ezzel a nővel randizik, megijednék. Versenyben lennék valakivel, aki szereti magát. Látszik, hogy mennyire boldog, hogy önmaga. Ez nem nárcizmus. Ez önszeretet”

„Továbbra is inspirálni fogom a nőket, és megmutatom a lányoknak, hogy önmaguk szeretete a legszebb dolog, amit magukért tehetnek” – magyarázta Danni, akinek egyedi életmódja heves vitákat szít a világhálón.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet