Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Hollywoodban nem gyakori a stabil párkapcsolat, de a házasságok sem szoktak hosszú évekig tartani.

Ez alól viszont kivételt képez Julia Roberts és Danny Moder házassága, hiszen már 16 éve, hogy kimondták a boldogító igent, 3 gyereket nevelnek és nincs hiány a romantikus, meghitt pillanatokból, amellyel életben tartják a szenvedélyt, az egymás iránt szerelmet.

A kölcsönös rajongás egyik bizonyítéka az a színésznő által az Instagramon közzétett fotó is, amelyen csókot váltanak a férjével, miközben egy félig megevett hamburger is feltűnik a filmsztár kezében. Ez a felvétel azért is különleges, mert éppen az autóban készült, útban a vasárnapi Golden Globe díjátadó gálára.

Mindketten csodálatosan voltak felöltözve, mégsem tartotta vissza őket ez attól, hogy útközben meg ne álljanak és egy igazi, amerikai hamburgert jóízűen el ne fogyasszanak, mert valószínűleg nem akartak éhesen maradni a műsor ideje alatt.

Julia Roberts 2000-ben ismerte meg férjét, A mexikói című film forgatásán. Annak idején Benjamin Bratt színésszel járt, Danny Molder viszont Vera Steimberg férje volt, de egy év múlva elváltak és 2002-ben örök hűséget fogadtak egymásnak. Három gyerekük született, az ikrek, Phinnaeus és Hazel 14 évesek, Henry pedig 11 éves.  


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!