KezdőlapBulvár„17 gyerek nagyanyja vagyok, és hozzámentem a fiatal pasimhoz, aki 37 évvel...

„17 gyerek nagyanyja vagyok, és hozzámentem a fiatal pasimhoz, aki 37 évvel fiatalabb nálam”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy nő, akinek 17 unokája van, nemrég feleségül ment 24 éves barátjához, és annak ellenére, hogy az emberek gyakran kíméletlen megjegyzéseket tesznek a kapcsolatukról a köztük lévő 37 év korkülönbség miatt, ők azt mondják, „őrülten szerelmesek”.

A 24 éves Quran McCain és a 61 éves Cheryl McGregor Georgia államból szeptember 3-án házasodtak össze, és a meghitt szertartást több ezer rajongójuk is végignézhette.

Az élő közvetítésben láthatták, amint Cheryl fehér ruhában az oltár elé sétál, Quran pedig büszkén áll az oldalán, és a különleges alkalom kedvéért még a haját és a szakállát is kiszőkítette.

„Élőben közvetítettük az esküvőt a TikTokon.” – mondta Quran. „A szertartást Tennessee-ben tartottuk, ott voltak a legjobb barátaim, és utána egy barbecue étterembe mentünk.” – tette hozzá.

Fotó: I_AM_QURAN/Instagram

A pár először 2012-ben találkozott, amikor Quran még csak 15 éves volt, és egy gyorsétteremben dolgozott, ahol Cheryl fia, Chris, volt a menedzsere, de romantikus kapcsolat csak évekkel később alakult ki közöttük.

Egy időre megszakadt köztük a kapcsolat, de 2020. november 4-én újra találkoztak, amikor Quran felfedezte, hogy Cheryl pénztárosként dolgozik egy kisboltban, ahol a férfi éppen vásárolt.

„Még soha senki iránt nem éreztem úgy, mint Cheryl iránt.” – mondja Quran. „Nem hiszem, hogy szerelem volt első látásra, mert 15 éves voltam, amikor megismerkedtünk, de 23 éves koromban már spirituálisabb szinten kapcsolódtunk össze, ami lehetővé tette, hogy jobban megismerjük egymást, kötődjünk egymáshoz, és a szerelmünk ettől lett igazán erős.”

Miután újra beszélgetni kezdtek, Quran megvigasztalta a nőt, aki kapott néhány negatív megjegyzést egy táncos videóra, amit nemrég töltött fel a TikTokra. Nem sokkal később már közös videókat osztottak meg az oldalon, ez is segített a kapcsolatuk kivirágzásában, és végül idén áprilisban lettek egy pár.

Fotó: I_AM_QURAN/Instagram

A kapcsolatuk innentől kezdve gyorsan haladt előre, és Quran július 31-én megkérte Cheryl kezét egy 3 ezer dolláros gyűrűvel egy étteremben.

„Nagyon ideges voltam előtte, minden erőmmel igyekeztem megőrizni a nyugalmamat, de elsírtam magamat, amint beléptünk a parkolóba.” – mesélte Quran. „Sok oka van annak, hogy Cherylt választottam feleségemül. Gyönyörű, elegáns, erős, előkelő, őszinte és együttérző. Cheryl meglepődött, mivel nem tudta, hogy meg fogom kérni a kezét, és különlegesnek érezte magát ettől. Én még nem voltam házas korábban, de ő igen.” – tette hozzá a férfi.

Annak ellenére, hogy Quran fiatalabb, mint Cheryl hét gyereke közül az egyik, azt mondják, remekül működik közöttük a kémia. „A kapcsolatunk azért működik olyan jól, mert a kommunikáció az alapja a barátságunknak, a kapcsolatunknak és a házasságunknak. Mindketten feltétel nélkül szeretjük egymást. Nagyon jól egymásra hangolódunk, ami a zenét, ételeket és általában az életet illeti, és úgy érzem, hogy az érzelmi, lelki és mentális kapcsolat erősebb, mintha valaki velem egyidőssel randiznék.” – mondja a férfi.

Míg Cheryl hét gyermeke közül csak három támogatja a kapcsolatukat, Quran családja sokkal elfogadóbb, de a családon kívül az idegenek kritikájával is szembe kellett nézniük.

Fotó: I_AM_QURAN/Instagram

„A családom támogatja a kapcsolatomat, mert tudják, hogy boldoggá tesz, és a nagymamám szeret hallani mindarról, amit együtt csinálunk, mert 6 évvel idősebb, mint Cheryl, és ez reményt ad neki, hogy ő is megtalálhatja a szerelmet.” – mondja Quran.

A férfi azért kezdett el TikTok videókat megosztani, mert Cheryl nagyon sok kritikát kapott, és úgy érezte, ezzel megállíthatja a trollokat, vagy legalábbis segíthet csökkenteni a fájdalmat. „Pozitív és negatív visszajelzések keverékét kapjuk. A legrosszabb, amit mondanak, hogy kihasználom őt, és a pénzért vagyok vele. Utáljanak amennyire csak akarnak, mi akkor is normális életet fogunk élni.”

A párnak ugyanakkor rengeteg rajongója is van a közösségi oldalon, és amikor szeptember 3-án kimondták a boldogító igent, számukra is lehetővé tették, hogy velük együtt ünnepeljenek.

A videót, amelyen a pár örök hűséget fogad egymásnak, majdnem 100 ezren látták, és rengeteg jókívánság érkezett a hozzászólásokban is. „Ezt a férfit valóban jól nevelték. A szívet és a lelket látja Cherylben. Gratulálok mindkettőtöknek. Remélem Isten sok együtt töltött boldog évet ad nektek.” – írta az egyikük.

Fotó: I_AM_QURAN/Instagram

„Ez gyönyörű, gratulálok. Szeretlek benneteket. Reményt adtok nekem.” – írta egy másik.

Egy harmadik hozzászóló pedig azt írta: „A legjobbakat kívánom nektek. Örök szerelmet, boldogságok és békét kívánok nektek.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet