Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy nő csodálatos története nyűgözte le az egész világot, miután unokahúga elmesélte, hogy a nem kevesebb, mint 27 percig tartó klinikai halál állapotából visszatérve, az első dolog, amit kért, közvetlenül felébredése után egy darab papír és egy toll volt.

A kaliforniai Tina Hines, négy gyermek édesanyja a halál küszöbén állt, miután szíve leállt. A nő teste 27 percig nem reagált semmire és miután a férje által négyszer, a kórházban pedig kétszer újraélesztették, csodával határos módon visszatért az élők sorába.

Amint felébredt, egy füzetet kért, mivel képtelen volt beszélni az íntubalás miatt, mert valami fontosat akart megosztani a rokonaival, ami nem tűrt halasztást.

Bár eleinte nehéznek tűnt megfejteni, később a nő rokonai megértették, amit az a papírra írt, és ami így szólt: „Valóban létezik!” Ezt írta, de rokonai először nem értették, mire gondolt. Megkérték, hogy magyarázza el azt, amiről beszél és ekkor a hölgy az ujjával az égre mutatott és sírni kezdett.

View this post on Instagram

(sharing because this story is too cool not to share) A little over a year ago my Aunt Tina, one of the most amazing, discerning, and healthy people I know had an unexpected cardiac arrest and according to doctors had died and was brought back to life four times by my Uncle Brian and first responders before arriving to the hospital. She was put on a defibrillator and after miraculously waking up the first thing she did, unable to speak because she was intubated, was ask for a pen and in my cousins journal wrote “it’s real”. The people in the room asked “what’s real?” and she responded by pointing up to heaven with tears in her eyes. Her story is too real not to share and has given me a stronger confidence in a faith that so often goes unseen. It has given me a tangibleness to an eternal hope that is not too far away. I love you @_tinahines! The way you boldly love Jesus and others has changed the way I hope to live and love❤️

A post shared by Madie Johnson (@madiejohnson) on

Tina Hines meg akarta magyarázni szeretteinek, hogy abban a 27 percben, amikor elhagyta ezt a világot, felfedezte a Mennyországot, és hogy az valóban létezik.

Élettörténete arra késztette unokahúgát, hogy a csuklójára tetováltassa azt az üzenetet, amelyet a nő írt a füzetébe. Akik elsőre meglátták a rajzot mind azt gondolták, hogy ez egy idegen nyelven írt üzenet lehet, de amikor megtudták a tetoválás hátterében álló történetet, mindannyian elérzékenyültek.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!