KezdőlapBulvár27 percig volt halott a nő, meghökkentő dolgot mesélt a családjának, amikor...

27 percig volt halott a nő, meghökkentő dolgot mesélt a családjának, amikor újraélesztették

-

Egy nő csodálatos története nyűgözte le az egész világot, miután unokahúga elmesélte, hogy a nem kevesebb, mint 27 percig tartó klinikai halál állapotából visszatérve, az első dolog, amit kért, közvetlenül felébredése után egy darab papír és egy toll volt.

A kaliforniai Tina Hines, négy gyermek édesanyja a halál küszöbén állt, miután szíve leállt. A nő teste 27 percig nem reagált semmire és miután a férje által négyszer, a kórházban pedig kétszer újraélesztették, csodával határos módon visszatért az élők sorába.

Amint felébredt, egy füzetet kért, mivel képtelen volt beszélni az íntubalás miatt, mert valami fontosat akart megosztani a rokonaival, ami nem tűrt halasztást.

Bár eleinte nehéznek tűnt megfejteni, később a nő rokonai megértették, amit az a papírra írt, és ami így szólt: „Valóban létezik!” Ezt írta, de rokonai először nem értették, mire gondolt. Megkérték, hogy magyarázza el azt, amiről beszél és ekkor a hölgy az ujjával az égre mutatott és sírni kezdett.

https://www.instagram.com/p/By3ue1opGTW/?utm_source=ig_embed

Tina Hines meg akarta magyarázni szeretteinek, hogy abban a 27 percben, amikor elhagyta ezt a világot, felfedezte a Mennyországot, és hogy az valóban létezik.

Élettörténete arra késztette unokahúgát, hogy a csuklójára tetováltassa azt az üzenetet, amelyet a nő írt a füzetébe. Akik elsőre meglátták a rajzot mind azt gondolták, hogy ez egy idegen nyelven írt üzenet lehet, de amikor megtudták a tetoválás hátterében álló történetet, mindannyian elérzékenyültek.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet