Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy 70 éves nőt tartóztatott le a svéd rendőrség, azzal a váddal, hogy közel 30 éven keresztül tartotta fogva a fiát Stockholm egyik külvárosi lakásában.

A nő természetesen tagadta, hogy megvonta a szabadságot és bántalmazta volna a fiát. A fogva tartott férfi jelenleg 40 éves, és igen bizonytalan lelkiállapotban találták rá.

Miután a nő megbetegedett és kórházba került, egy rokon talált rá a lakásban a bezárt férfira. Amikor belépett a lakásba erős vizelet és penész szag csapta meg, és minden tiszta por és pókháló volt. Az összes szobába benyitott, és úgy talált rá a férfira, aki már szinte teljesen eszméletlen állapotban feküdt.

A nő szörnyű körülmények között tartotta fogva fiát, és testileg is bántalmazta. Miután kiderült, hogy mi történt, a férfit kórházba szállították, általános egészsége érdekében meg kellett operálni. Erősen elfertőződött sebei voltak, a fogai mind összetörtek, és súlyosan alultáplált volt. A nyomozás elkezdésével egy időben a rendőrség lezárta a svéd fővárostól délre fekvő Haninge-i lakását, és tanúkat keresett.

A nőt 10 év börtön fenyegeti

A svéd hatóságok szerint ha a nőt bűnösnek találják, akár tíz évig is börtönbe küldhetik. A nő tagadta a vádakat, de a bizonyítékok több, mint meggyőzőek. A svéd sajtóban tálalt információk szerint a férfit 12 éves korában kivették az iskolából. Az egyik közeli rokon szerint a nőt szörnyű trauma érte, amikor egyik gyerekét még kiskorában elveszítette. A második fiát, akit az elsőről nevezett el, minden bizonnyal ezért láncolta magához.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!