Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ha szóba kerül a hűtlenség, a legtöbb ember és különösen nő, a férfiakra fog gondolni, hiszen az erősebbik nemnél fordul elő gyakrabban, a férfiak élnek kicsapongóbb életet. De milyen okok állhatnak ennek hátterében?

Most következzen 5 gyakori, nők által elkövetett hiba, ami kikészíti a pasikat, és akár a szakítást is kiválthatja náluk.

1. A férfi nő közötti kapcsolat a lelki és testi intim viszony közelségén alapul. A férfiak a boldog, jókedvű, vidám, kiegyensúlyozott nőket szeretik. Ha egy nő nem gondol arra, hogy mi az, ami boldoggá tenné őt, könnyen elhagyja magát, és ezt a párja is észre fogja venni.

2. Ha egy férfi rosszul érzi magát egy kapcsolatban, nem fog sok ideig a kapcsolatban maradni. A pasik nem bírják az olyan nőket, akik folyamatosan őket hibáztatják mindenért.

Türelmesnek, megértőnek kell lenni mind a két félnek, ahhoz, hogy minden jól működjön.

3. A férfiak többsége szereti, ha rend várja odahaza. Ez persze a nőkre is igaz, így sok konfliktust meg lehet előzni azzal, ha mindenki igyekszik rendet tartani maga körül.

4. Egyes nők túl sok időt áldoznak a munkájukra, esetleg a főzésre, takarításra, gyereknevelésre, és így elhanyagolják a párjukat. Szeretet és kedvesség nélkül nem lehet stabil párkapcsolatban élni.

5. A férfiakat zavarhatja, ha egy nő nem akar fejlődni, új dolgokat megismerni, utazni, barátokkal találkozni. A férfiak az életvidám nőket szeretik.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!