Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az ország Gasztróangyala április 29-én töltötte be az 50. születésnapját.

Fotó: Bordás Marcsi/Facebook

Ha azt mondom, hogy Borbás Marcsi mindenkinek a Gasztroangyal jut az eszébe, nem csoda, hiszen az ország egyik legnépszerűbb televíziósa folyamatosan szép sikereket ér el saját műsorával.

Bordás Marcsi 1995-ben kezdett a Magyar Televízióban dolgozni, 2002-ig volt a bemondója. Első műsorvezetői munkája a Telemázli sorsolás volt, egy év múlva a Játék határok nélkül című nagy sikerű nemzetközi szórakoztató vetélkedőműsor követte, amit három évadon keresztül vezetett.

Fotó: MTI/Hámor Szabolcs

1997 és 1998 között Rózsa Györggyel dolgozott együtt a Szombat Esti című zenei műsorban, ezt a Zeneszombat követte. Ezután a Naprakész és Főtér magazinműsorokat vezette. 2002-ben csatlakozott a frissen alakult Hír TV stábjához, ahol a csatorna meghatározó arca lett.

Fotó: MTVA

2011 óta visszatért a Magyar Televízióba, ahol elindult a Gasztroangyal című műsor, ami azóta a köztévé egyik legsikeresebb műsora.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!