KezdőlapBulvár77 kilót fogyott keto diétával a nő, úgy, hogy rendszeresen étteremben eszik

77 kilót fogyott keto diétával a nő, úgy, hogy rendszeresen étteremben eszik

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 36 éves Chelsey Bishop az arizonai Tucsonból egészen hihetetlen eredményeket ért el a ketogén diéta segítségével – 77 kilót fogyott. Chelsey a diéta megkezdése előtt 154 kiló volt, és naponta körülbelül 4-5 ezer kalóriát fogyasztott. A túlsúly egyre inkább befolyásolta Chelsey egészségét, magas vérnyomástól szenvedett és a prediabétesz határán volt.

„A fogyásom előtt tagadtam, hogy a súlyom mennyire befolyásolja az életemet, az evés vigasztalt, biztonságot nyújtott, és boldogabbá tett engem.” – mondta.

Chelsey akkoriban nagyon egészségtelenül táplálkozott: fánkkal és kávéval kezdte a napot – a kávét is sok cukorral itta – ebédre gyorséttermi ételeket evett, aztán este még egy nagy vacsorát is elfogyasztott. A vérnyomása veszélyesen magas volt, ezért gyógyszert is kellett szednie, és a cukorbetegség határát súrolta.

Akkor ébredt rá, hogy változásra van szükség, amikor a barátjával elutaztak a floridai Orlandóba, és a vidámparkban nem engedték felülni a hullámvasútra, mert túlsúlyos volt, és nem tudta leengedni a biztonsági rudat az ölébe.

„Ez volt életem egyik legmegalázóbb pillanata.” – emlékszik vissza Chelsey.

Ezután elkezdett fogyókúrák után kutatni a neten, és miután a Facebookon látta, hogy egy ismerőse 45 kilót fogyott a keto diétával, úgy döntött, ő is kipróbálja. „Úgy voltam vele, hogy ha ő képes rá, akkor én is.” – mondja. Elkezdte a keto diétát, és ez mindent megváltoztatott. 77 kilót fogyott, úgy, hogy jelentősen csökkentette a napi szénhidrát bevitelét (kevesebb, mint 20 gramm naponta).

Mivel azonban nem szeret főzni, Chelsey számára az is fontos szempont volt, hogy továbbra is étterembe járhasson enni, amit a legtöbben, akik elkötelezetten követik a keto diétát, nem javasolnak. Ő azonban az élő példa arra, hogy ezt a két dolgot igenis össze lehet egyeztetni, hiszen úgy sikerült betartania a diétát, és lefogynia, hogy közben rendszeresen étteremben evett. Chelsey megtalálta azokat az éttermeket, amik megfeleltek az elvárásainak, és számára ez a rendszer tökéletesen működött.

Chelsey az Instagramon és a YouTube-on is megosztja a történetét (ketohalfasser felhasználónéven), hogy bebizonyítsa, úgy is lehet fogyni, ha az ember étterembe jár enni.

„Sokkal magabiztosabbnak érzem magamat a testemben, mert könnyebben tudok lélegezni, könnyebben tudok járni, nem fáj a lábam, és összességében nagyszerű érzés.”

Azt is hozzátette, hogy a fogyás lényegében 100%-ban fejben dől el, ezért a legnehezebb napokon is erősnek kell maradni, és végig szem előtt kell tartani a kitűzött célt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet