KezdőlapBulvárA 19 éves nő 42 évvel idősebb férfihoz ment feleségül - a...

A 19 éves nő 42 évvel idősebb férfihoz ment feleségül – a szülei kihívták a rendőrséget, amikor először találkoztak vele

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Audrey Cheyenne-Smiley Moon elmondta, hogy szülei annyira rosszallták a kapcsolatukat, hogy amikor először találkoztak a 61 éves Kevinnel, kihívták a rendőrséget. A pár időközben már összeházasodott, és most a gyermekvállalást tervezik.

A 19 éves Audrey a katonai rendőrség tagja, és 2020. január 9-én ismerte meg férjét, a 61 éves Kevint egy társkereső oldalon. A köztük lévő 42 éves korkülönbség ellenére a lányt már első perctől vonzotta a férfi bemutatkozása a profilján, amiből kiderült, hogy veterán, és korábban ő is a katonai rendőrségnél dolgozott.

Miután már néhány hónapja beszélgettek online, hivatalosan is egy pár lettek, és mindketten szerelmet vallottak. 2020 júliusában személyesen is találkoztak, és ekkor került sor köztük az első csókra is.

„Izgatott és egy kicsit ideges voltam, amikor találkoztunk.” – mesélte Audrey. „Kevin a mai napig hatalmas szenvedéllyel beszél arról a napról, amikor először megpillantott. Ő tette meg az első lépést. A keze közé fogta az arcomat, és már rögtön az első találkozáskor megvolt az első csókunk. Mindketten egyetértünk abban, hogy ez szerelem volt első látásra.”

Sem Audrey, sem Kevin nem voltak még korábban olyan kapcsolatban, ahol ekkora lett volna a korkülönbség, de azt mondják, ez nem számít, mert nagyon sok közös van bennük, és erős kötelék alakult ki közöttük.

„Az első beszélgetésünk a katonaságról szólt, kérte, hogy meséljek magamról, és nagyon nyitottak voltunk egymással szemben. Mindenféléről beszélgettünk. És én a magam részéről nagyon jóképűnek tartottam Kevint. A kapcsolatunkat az teszi nagyszerűvé és tökéletessé, hogy az egymás iránti szerelmünk egyre csak nő” – mondta Audrey.

Kevin korábban 19 évig volt házas, és két gyereke van, az egyik 16, a másik 23 éves. A gyerekei támogatják apjuk kapcsolatát, és örülnek, hogy ilyen boldognak látják.

Mivel Kevin idősebb Audrey szüleinél, akik 38 és 43 évesek, a lány kezdetben titokban tartotta előttük a kapcsolatukat. Tavaly augusztusban azonban végül úgy döntött, hogy elmondja nekik, és bemutatja Kevint a családjának.

„A kollégáink előtt nyíltan beszéltünk a kapcsolatunkról, de a családom előtt eleinte titokban tartottuk. De nem bírtam tovább a stresszt, ezért megegyeztünk, hogy meglátogatjuk őket. A családom eleinte rendkívül ellenségesen fogadta őt, mert nem a megfelelő módon közöltük velük a hírt.” – mesélte Audrey. „Írtam nekik egy üzenetet, és amikor megérkeztünk a szüleim házához, az egész családom kint állt az ajtóban, és a rendőrökkel együtt vártak ránk.”

„Eleinte ijesztő volt, de Kevin képes volt kiállni azért, amiben hitt, és most, hogy megismerték, a szüleim nagyon megkedvelték őt. Három napig minden alkalommal kiabáltak vele, amikor meglátogatott, és mindent megtettek, hogy elmondják neki, milyen rettenetes dolog, hogy szeret engem. Ő elfogadta ezt, és azóta bebizonyította nekik, hogy milyen mélyen és őszintén szeret.”

„Idegenektől még nem kaptunk negatív megjegyzéseket, csak néhány ferde tekintetet, de általában nem zavar. Saját magunkra fókuszálunk.” – tette hozzá a lány.

2021. augusztus 1-jén a pár megszökött, és titokban összeházasodott egy kis nevadai kápolnában. Most a közös jövőjüket tervezik. „A legtöbbször arról beszélünk, hogy megvesszük az álomotthonunkat, gyereket vállalunk, és boldogan élünk. Ő otthonülő apuka szeretne lenni, aki gondoskodik a kisbabánkról, amíg én dolgozom, ő pedig több időt szánhat a hobbijára, a famegmunkálásra. Főzni és takarítani akar, amíg hazamegyek. Aztán együtt lennénk, családként. Utazgatni akarunk egy lakókocsival. Be akarjuk szerezni mindkettőnk kedvenc kutyáját. Az én kedvencem az amerikai staffordshire terrier, az övé pedig a bernáthegyi.” – meséli a terveikről Audrey.

„Egyszerűen csak együtt akarunk lenni, nem akarunk többé egymás nélkül lenni. Alig várjuk, hogy megszülessen a gyerekünk, most már csak időzítés kérdése a dolog.” Bár most már házasok, még nem élnek együtt, mivel Audrey a Közel-Keleten van, míg Kevin otthon, Kaliforniában. Úgy tervezik, hogy összeköltöznek, amikor Kevin jövőre nyugdíjba megy.

Audrey, aki öreg léleknek vallja magát, hozzátette: „Nem gondoltam volna, hogy találkozom álmaim férfijával, aki egyben a legjobb barátom és életem szerelme is lesz. Ő a lelki társam, és ez megéri a küzdelmet. A szerelem végtelen és leírhatatlan dolog. Kevin és én meg akarjuk mutatni a világnak, hogy nem vagyunk az a sztereotip pár. Őszintén szeretjük egymás, azért akik vagyunk, és amit teszünk egymásért.”

Kevin pedig azt mondta: „Amikor először láttam a profilját, azt gondoltam, hogy aranyos lány, de nem kerestem fiatalabb lányt, csak egy barátot, akivel beszélgethetek. Valójában a 30-as, 50-es korosztály körében nézelődtem. A profiljának nem kellett volna felbukkannia. De valami azt súgta, hogy mégis nézzem meg. Találtam egy új barátot, és beleszerettem a legjobb barátomba.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet