Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A német túraautó-bajnokság (DTM) idén ellátogat a szomszédos Ausztriába is, az újonnan épült spielberg-i Red Bull Ringre. A 38 körös viadal 2011. június 5-én lesz, amit a Sportklub élőben közvetít 14 órától.

Az autósportokat kedvelők nem maradnak le a Lotus Ladies Cup hétvégi hazai versengéseiről sem, amit szintén láthatnak majd a sportcsatornán.

Az egyik legismertebb országos túraautó-bajnokság, a DTM hétvégi, ausztriai futamát is láthatják a technikai sportok kedvelői, ugyanis a Sportklub élőben közvetíti a vasárnapi futamot, 14 órától. Az autósport hívek ráadásul korábbi Forma-1-es élmenőknek is szurkolhatnak majd, mint például a hétszeres F1 világbajnok, Michael Schumacher öccsének, Ralf-nak vagy David Coulthard-nak.

A hétvége mozgalmas lesz a Hungaroring-re kilátogatóknak, mivel a Lotus Ladies Cup következő futamait is itt rendezik meg. Magyarország legszebb hölgyei, igazán gyönyörű sportautókkal küzdenek a márkakupában, amiben profi és amatőr versenyzők is szerepelnek, többek között Ördög Nóra műsorvezető és Kiss Ramóna színésznő. A két futamból álló versenyhétvége első futamát június 5-én 15 óra 20 perctől felvételről, a másodikat pedig 15 óra 50 perctől élőben közvetíti a Sportklub.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!