KezdőlapBulvárA Facebook segítségével talált egymásra anya és fia

A Facebook segítségével talált egymásra anya és fia

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A Houstonban élő Clark Alldridge mindig is tudta, hogy örökbefogadták. Ennek ellenére meglepődött, amikor egy idegen azt tanácsolta neki, hogy nézze meg Cherie Alvis Facebook oldalát.

cherie-alvis
Fotó: Facebook

Egyáltalán nem ismerte Alvin-t, de a nő Facebook oldalán ott szerepelt a gyerekkori fotója. 22 évesen megtalálta biológiai anyját, aki pár órára lakott tőle, mindezt a Facebook segítségével.

A nő a KTRE-TV-nek elmondta, pár hónapos korában adta örökbe fiát. 17 éves volt, nem volt hol laknia, gyermeke beteg volt, és miután jó pár napot töltött kórházban vele, rádöbbent, hogy nem tudja neki megadni mindazt, amire szüksége van.

“Feladni őt a legnehezebb döntés volt az életemben” – nyilatkozta Alvis a KTRE-TV-nek, majd hozzátette: “Egy olyan dolog volt, amit nem akartam megtenni, de döntenem kellett, hogy odaadom őt egy olyan családnak, aki képes neki mindent megadni, vagy megtartom és hagyom, hogy a karjaim között haljon meg velem együtt.”

Az anya azonban sosem felejtette el fiát. Az örökbefogadó szülők képet küldtek neki az első karácsonykor és megköszönték a “legcsodálatosabb karácsonyt”. Két évtizeddel később végre úgy döntött megkeresi fiát.

cherie-alvis-2
Fotó: Facebook

Június 3-án, Clark 22-ik születésnapján, annak gyerekkori fotóját töltötte fel a Facebookra, a következő üzenettel:

“A fiamat keresem” – írta. “22 évvel ezelőtt, reggel, a sors megáldott egy kisfiúval. Bár igyekeztem, hogy mindig jó legyen, nem sikerült. Mindig rád gondolok és arra várok, hogy visszagyere. Azt sem tudom, hogy tudod, hogy örökbefogadtak. De közzéteszem ezeket a fotókat, hogy tudassam veled ha keresel, én még emlékszem rád. Minden nap gondolok rád és szeretnélek megölelni. Látni szeretnélek. Szeretném ha tudnád, hogy szeretlek most, majd és mindörökké. Várni fogok és sosem fogok elfordulni.”

Alvis egy másik fotót is közzétett, amin egy kézzel írt szöveg állt és amelyre felírta fia nevét – Joseph Edward Saenz -, a Texas-i kórház nevét, születési dátumát és a szülész nevét. A fotón az is szerepelt, hogy a kisfiút 1991 decemberében adták örökbe.

Négy nappal később a válasz is megérkezett.

“Itt vagyok anya.” – írta június 7-én Clark Alldridge a Facebookon.

Másnak Alldrige két órát vezetett Houstonból, ahol jelenleg fogadott szüleivel és testvérével él, és elment Lufkinba, hogy találkozzon igazi édesanyjával.

“A családunk teljes.” – írta vasárnap a Facebookra Alvis. “Annyira örülök, hogy itthon van! Nem tudom levenni a szemem róla!”

“A legcsodálatosabb érzés a földön.” – tette hozzá a boldog anya.

“Szeretem őt, pedig nem is ismerem.” – nyilatkozta a fiú.

Anya és fiú találkozását egy ismeretlen tette lehetővé, aki pár évvel ezelőtt valószínűleg nem segíthetett volna, ha nincs a közösségi média. A titokzatos segítőt Sherri Rileynak hívják, aki pár órát töltött azzal, hogy utánanézzen a dolgoknak.

Alvis hálás a sorsnak, hogy ismét sikerült megölelnie fiát, Alldrige pedig azt mondja, megértette miért adta anyja örökbe, és nem haragszik rá.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet